Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Display help

Last response: in Graphics & Displays
Share
December 12, 2010 1:55:52 AM

So I just assembled my computer. It's turning on with the CPU fan spinning and all. But when I plug in a DVI cord nothing comes up on the monitor. I'm certain that my graphics card is plugged in properly, the fan is spinning. I have an EVGA GTX460 1GB.

More about : display

a c 189 U Graphics card
December 12, 2010 3:30:49 AM

What is your PSU? brand? model?
Motherboard? brand? model? How old?
m
0
l
December 12, 2010 3:36:28 AM

Corsair 850TX

Asus P7P55D-E Pro

I bought them a few weeks ago.
m
0
l
Related resources
a c 540 U Graphics card
December 12, 2010 4:43:09 AM

Do you have two 6-pin PCI Express Supplementary Power Connectors connected from the graphics card to the Corsair 850TX power supply?
m
0
l
December 12, 2010 4:55:18 AM

Yes. I've just used my friend's 9600GT and there was still no image on the monitor. It works fine on his normal computer.
m
0
l
a c 189 U Graphics card
December 12, 2010 8:08:02 AM

Then you have problem with your board, does it make beeps sound if you boot it without RAM?
m
0
l
a c 540 U Graphics card
December 12, 2010 6:49:24 PM

There are POST State LEDs on your motherboard. Is the VGA_LED lit? If the video card fails the component check during Power On Self Test this LED should be lit.

This doesn't indicate that the video card itself is defective, only that there is a problem somewhere between the video card and the motherboard.

It could be that some of the fingers in the PCI Express slot are not making proper contact with the video card.

It could be a bad solder joint between the PCI Express slot and the motherboard.
m
0
l
!