Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

First build for warcraft. What do you think?

Last response: in Systems
Share
February 13, 2011 11:32:40 PM

I have been using the toms site for many years now and have always enjoyed your opinions. I decided to join and post a topic of my own. So here it goes. what is your opinion of this sytem and its ability to run wow quickly.


Motherboard: Asus m4a79xtd evo

Prossesor: Amd Phenom II 965 black edition

Hard drive: Samsung spinpoint 7200rpm 500gb

Memory: Gskill 2x2gb pc10600 ddr3

Video card: Msi n460gtx twin frozer II SOC 768mb gddr5 pcie2

PSU: Apevia AQ700W

OS: Windows 7 home premium 64 bit

What do you think?? Thanks for the imput!!

More about : build warcraft

February 14, 2011 12:23:12 AM

Darkmacheen said:
I have been using the toms site for many years now and have always enjoyed your opinions. I decided to join and post a topic of my own. So here it goes. what is your opinion of this sytem and its ability to run wow quickly.


Motherboard: Asus m4a79xtd evo

Prossesor: Amd Phenom II 965 black edition

Hard drive: Samsung spinpoint 7200rpm 500gb

Memory: Gskill 2x2gb pc10600 ddr3

Video card: Msi n460gtx twin frozer II SOC 768mb gddr5 pcie2

PSU: Apevia AQ700W

OS: Windows 7 home premium 64 bit

What do you think?? Thanks for the imput!!


That will rock you WOW world! If you want to save money, you can knock down some stuff like the 965 to 955, since they are the same chip. I do have a problem with the PSU. Apevia, is a brand that I never heard off. Go with a Corsair like THIS ONE
m
0
l
February 14, 2011 12:31:57 AM

Looks good except the apevia psu I have used their towers before and the last one I sold the psu took out the motherboard so I would buy a better psu.
m
0
l
Related resources
February 14, 2011 6:24:07 AM

i use the corsair tx650 psu with a core i7 at 4.2, 18gb ram ,3 harddrives, a gtx 260 and a 8400gs so youll be fine
but if your using a mid tower case id recommend a modular version as the cables on the tx can get in the way at times.
m
0
l
February 14, 2011 12:16:54 PM

Darkmacheen said:
What do you think?? Thanks for the imput!!




I think you spelled "Input" wrong.


m
0
l
February 14, 2011 12:35:21 PM

I guess i did lol, ok lemme try again, thanks for the input.... it has been a long day lol.
m
0
l
!