Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

XFX RADEON HD 5770 weird pixel problem

Last response: in Graphics & Displays
Share
December 23, 2010 7:42:19 AM

i checked many website still cant find the a good solution to fix the problem, also installed the new driver as well. i bought the video card not even 2 week, and also happen to me randomly when i check website or watch videos...i am using windows XP 32bit


Driver Packaging Version 8.801-101125a-109585C-ATI
Catalyst™ Version 10.12
Provider ATI Technologies Inc.
2D Driver Version 6.14.10.7149
2D Driver File Path System/CurrentControlSet/Control/Video/{10FEFDAC-D8ED-4704-8502-05AE21D35A79}/0000
Direct3D Version 6.14.10.0798
OpenGL Version 6.14.10.10362
Catalyst™ Control Center Version 2010.1125.2142.38865
AIW/VIVO WDM Driver Version 6.14.10.6238
AIW/VIVO WDM SP Driver Version 6.14.10.6238

Primary Adapter
Graphics Card Manufacturer Powered by ATI
Graphics Chipset ATI Radeon HD 5700 Series
Device ID 68B8
Vendor 1002

Subsystem ID 2990
Subsystem Vendor ID 1682

Graphics Bus Capability PCI Express 2.0
Maximum Bus Setting PCI Express 2.0 x16

BIOS Version 012.020.000.044
BIOS Part Number 113-HD577AZNFA6-113-AC35000-100-XF
BIOS Date 2010/11/01

Memory Size 1024 MB
Memory Type GDDR5

Core Clock in MHz 850 MHz
Memory Clock in MHz 1200 MHz
Total Memory Bandwidth in GByte/s 76.8 GByte/s

that is the INFO


December 23, 2010 10:01:46 AM

RMA the card.That looks horrible
m
0
l
December 23, 2010 10:02:07 AM

Send it back and get another one.
m
0
l
Related resources
January 11, 2011 9:38:59 PM

i send it back got another one, get the same problem....newegg wont let me get a different card what i can do.....
m
0
l
January 11, 2011 9:47:55 PM

Check the cable to the monitor. Try some other one. Try on some other monitor then.
m
0
l
January 12, 2011 5:43:53 PM

I use to have similar problem .
First of all can u tell me the spec of your pc ?
CPU , mobo and psu .
m
0
l
!