Asus P8P67 LE problem

Hello, I am having a problem with my motherboard the "Asus P8P67 LE".

When I turn on my computer nothing appears on my monitor, it doesn't receive a signal from the system at all.
The motherboard's power LED is green when the power supply is connected and I have switched graphics card but to no avail.
I have two x 2gb of ram and I decided to press the memOk! button. The dram_led started flashing red and the system went through the memok! process. I waited 5 minutes but the dram_led was still flashing red. I decided to try it again but with only one stick of ram in the motherboard and in a different slot, however when I pressed memOk! button again the dram_led still flashes red. I tried it with the other stick but to no avail
All the fans including the cpu fan and graphics card fan works. And I have my speaker connected to the motherboard however I can hear no beeps at all.

Any ideas?

Thanks.
5 answers Last reply
More about asus p8p67 problem
  1. Have you tried clearing the CMOS?
  2. +1 for abekl
  3. Yes I have cleared the CMOS, however the problem still persists
  4. Sketzii said:
    Yes I have cleared the CMOS, however the problem still persists



    Can you post an update?

    Also check out this link

    http://www.tomshardware.com/forum/forum2.php?config=tomshardwareus.inc&cat=30&post=306469&page=1&p=1&sondage=0&owntopic=1&trash=0&trash_post=0&print=0&numreponse=0&quote_only=0&new=0&nojs=0

    it might help you.
  5. did you try putting the RAM in the slots that the manual tells you to?
Ask a new question

Read More

Motherboards Asus LED Monitor