Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

IBM X40 hangs on startup - intermittently

Last response: in Laptops & Notebooks
Share
Anonymous
a b D Laptop
April 7, 2005 4:29:44 AM

Archived from groups: comp.sys.laptops (More info?)

Hello --

This happens after the Win default screen background appears ... the startup
process stops. It does not happen on each startup.

Power off, then restart, and it starts normally.

Does anyone have any ideas about what is causing this?

Thanks for any help.

Larry Mehl
mehl@cyvest.com
April 7, 2005 8:25:58 AM

Archived from groups: comp.sys.laptops (More info?)

Does it BSoD, or just hang?

"L Mehl" <mehl_nospam@cyvest.com> wrote in message
news:Y9%4e.2169$yq6.671@newsread3.news.pas.earthlink.net...
> Hello --
>
> This happens after the Win default screen background appears ... the
startup
> process stops. It does not happen on each startup.
>
> Power off, then restart, and it starts normally.
>
> Does anyone have any ideas about what is causing this?
>
> Thanks for any help.
>
> Larry Mehl
> mehl@cyvest.com
>
>
Anonymous
a b D Laptop
April 7, 2005 12:41:08 PM

Archived from groups: comp.sys.laptops (More info?)

>Hello --
>
>This happens after the Win default screen background appears ... the startup
>process stops. It does not happen on each startup.
>
>Power off, then restart, and it starts normally.
>
>Does anyone have any ideas about what is causing this?
>
>Thanks for any help.
>
>Larry Mehl
>mehl@cyvest.com

The very last item to load before you see the desktop, is the video
drivers. Update them or delete the card under the device manager and
reboot.

---------
AJ
Related resources
Anonymous
a b D Laptop
April 7, 2005 10:53:37 PM

Archived from groups: comp.sys.laptops (More info?)

It hangs.


"jw" <jwest@spacelab.net> wrote in message
news:qD25e.7934$4b.6594@trndny08...
> Does it BSoD, or just hang?
>
> "L Mehl" <mehl_nospam@cyvest.com> wrote in message
> news:Y9%4e.2169$yq6.671@newsread3.news.pas.earthlink.net...
> > Hello --
> >
> > This happens after the Win default screen background appears ... the
> startup
> > process stops. It does not happen on each startup.
> >
> > Power off, then restart, and it starts normally.
> >
> > Does anyone have any ideas about what is causing this?
> >
> > Thanks for any help.
> >
> > Larry Mehl
> > mehl@cyvest.com
> >
> >
>
>
Anonymous
a b D Laptop
April 7, 2005 10:53:51 PM

Archived from groups: comp.sys.laptops (More info?)

Thanks Andrew.

Larry

"AndrewJ" <ajpk3@hotmail.comremove> wrote in message
news:1faa511b4fri0gh2kqt67pp5lvsh0din41@4ax.com...
>
>
> >Hello --
> >
> >This happens after the Win default screen background appears ... the
startup
> >process stops. It does not happen on each startup.
> >
> >Power off, then restart, and it starts normally.
> >
> >Does anyone have any ideas about what is causing this?
> >
> >Thanks for any help.
> >
> >Larry Mehl
> >mehl@cyvest.com
>
> The very last item to load before you see the desktop, is the video
> drivers. Update them or delete the card under the device manager and
> reboot.
>
> ---------
> AJ
!