Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Radeon HD 6870 won't post on an A7GM-S

Tags:
  • Foxconn
  • HD
  • Radeon
  • Motherboards
Last response: in Motherboards
Share
February 11, 2012 1:04:33 AM

Hi,

As far as I can tell from the specs, this combination should work, but I'm getting the long-short-short beep upon powering up. The card did post on another system, so I figure it's the mb? Updating the bios to 799f1p15 didn't help.

Any ideas?

thanks

More about : radeon 6870 post a7gm

a b V Motherboard
February 11, 2012 2:33:57 AM

http://www.computerhope.com/beep.htm
if its award bios
then its because of...
Indicates a video error has occurred and the BIOS cannot initialize the video screen to display any additional information
m
0
l
February 22, 2012 3:57:13 AM

nna2 said:
http://www.computerhope.com/beep.htm
if its award bios
then its because of...
Indicates a video error has occurred and the BIOS cannot initialize the video screen to display any additional information


I don't understand what you're saying. I know the BIOS is complaining about the video, the question is why? What about the A7GM-S is incompatible with the Radeon 6870?

Thanks,
Bill
m
0
l
Related resources
a b V Motherboard
February 22, 2012 9:21:36 PM

what power supply do you have (volts/amps if you can find them :p )
are you plugging into the yellow port(it should only fit into it either way :p )
there shouldnt be any compatibility problems because you have the PCI-E 16x slot they want... this probaly isnt the problem but make sure you onboard isnt running
m
0
l
February 23, 2012 4:06:01 AM

The power supply is not the problem because I used it to get the card to post on another system (that didn't have a sufficient power supply).

Onboard video is disabled in the BIOS.

This is very peculiar. Thanks for taking the time, nna2!
m
0
l
February 27, 2012 1:32:35 PM

update ur bios
m
0
l
!