Sign in with
Sign up | Sign in
Your question
Closed

Asus Maximus IV Gene-Z/GEN3

Last response: in Motherboards
Share
February 18, 2012 12:27:48 PM

Hi, I bought all the parts and assembled my comp, I followed the instructions very carefully, but the computer won't boot. When I plug the cord into the wall, I see the start/reset button that's on the motherboard light up, but when I press the power button nothing happens. Also, when I press the "Start" button that's on the motherboard, nothing happens either..

More about : asus maximus gene gen3

Best solution

a b Ĉ ASUS
a c 328 V Motherboard
February 18, 2012 1:26:49 PM

Can u post all the specs?
Share
February 18, 2012 1:47:01 PM

Nevermind, I got it. Never knew I could split the ATX12v 8 Pin into a 4, silly me. I thought I had it in place the whole time.

Anyways,

Installing Windows!

Thanks for attempting to help!

Score
0
Related resources
February 18, 2012 1:47:32 PM

Best answer selected by justasomeone.
Score
0
a b Ĉ ASUS
a c 328 V Motherboard
February 18, 2012 1:52:09 PM

justasomeone said:
Nevermind, I got it. Never knew I could split the ATX12v 8 Pin into a 4, silly me. I thought I had it in place the whole time.

Anyways,

Installing Windows!

Thanks for attempting to help!

Cool, I thought it was the GPU power not connected : )

Score
0
a b Ĉ ASUS
a c 328 V Motherboard
February 18, 2012 1:52:23 PM

Good luck!
Score
0
a b Ĉ ASUS
a c 328 V Motherboard
February 18, 2012 1:52:33 PM

This topic has been closed by Nikorr
Score
0
!