Dell 4700 no sound with radeon hd 5570 graphics card

The graphic card works great but now no sound at all..i am hoping this is a common problem that can be easily fixed. Will probably try system restore to before graphics card was installed.
5
answers
Last reply
More about dell 4700 sound radeon 5570 graphics card
  1. It is a common problem. Your default audio device got switched from whatever it was, to the HDMI output on the card. Go into Control Panel and switch it back, and you should be fine.
  2. Onus said:
    It is a common problem. Your default audio device got switched from whatever it was, to the HDMI output on the card. Go into Control Panel and switch it back, and you should be fine.


    Thank you that did the trick, went into control panel, audio & clicked set to default . Now I have the sound with new graphics card.
    Much appreciate the help.
  3. Good show! Have fun.
  4. Onus said:
    It is a common problem. Your default audio device got switched from whatever it was, to the HDMI output on the card. Go into Control Panel and switch it back, and you should be fine.


    Sorry to bump this thread, but how exactly do you do this? When I open the audio control panel all I see is this:

    http://i.imgur.com/3nzUX.jpg
  5. Your system is no doubt different, so rather than attempting to resurrect and hijack this thread, I suspect you will get more useful answers by starting your own. Begin with a complete description of the problem, your system components, and what you have already tried.
Ask a new question

Read More

Graphics Cards Radeon Dell HD System Restore Graphics