Sign-in / Sign-up
Your question

PC Does Not Boot After Upgrade

Tags:
  • Power Supplies
  • Components
Last response: in Components
September 6, 2011 12:43:26 PM

Now My System Spec Is
1. core i5-750
2. ASUS P7P55D
3. 2*2 GB DDR3 1333 RAM
4. 500 Seagate
5. ZOTAC GT 210
6. Cooler Master eXtreme Power Plus 650W
7. Cooler Master Gladiator 600


Previously I Was Using A Entry Level I Boll Cabinet. Now I Got The Cooler Masters. I Also Bought A


Zotac Geforce GTX 560 Ti AMP!


I Assembled All Things. Kicked The OLD Cabinet & SMPS. Then Before Applying The New GPU, I Assembled The Machine With The Old GPU To Just Watch How It Looks(Cabinet). The Problem Begins Now.

For The First Time The PC Boots Well And Starts XP. I Listened Half Of A Song.
Then The PC Just Restarts Means The Fans LED s In The Cabinet Go Dark And Then It Starts Again But This Time Showing The MB Name Logo And Restarts It Happens Again And Again. So I


Use 20 Pin ATX And 4 Pin 12v. Instead Of 24 Pin And 8 Pin 12v.
Reassemble It.
Giving Direct Power To The SMPS Instead Of From UPS.
Detached The Fans And LED s.
Solo Power From UPS(Only The Power To The SMPS Is Given From One Single UPS).


When The Power Goes From The SMPS It Sounds A Very Little "tak" And After 2 Sec When It Comes Back It Gives The Same Sound.


When I Reassembly It Then For The First Time It Did Not Boot. Just The Power LED s Blinked And Off. I Tried Two Times. But After A While It Starts But The Restarts Problem Happens Again.


But Nothing Helps Me.
Being Afraid I Did Not Install My New GPU.


Besides My Project Is Guing To Be Start Soon ully Running. Plz Plz Help Me

More about : boot upgrade

September 6, 2011 1:47:48 PM

See if you can get a spare power supply to test with.
Secondly if you can get to the BIOS, try and monitor the temperatures to make sure nothing is overheating.
m
0
l