Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Strange Problem with my 6870 !

Last response: in Graphics & Displays
Share
April 3, 2011 12:28:08 PM

Hi guys , I have ATI 6870 Twinfrozr & Pheno 965 BE on Msi 790FX-GD70 with 4GB ddr3 1333Mhz Ram & enough ( 685 W ) PSU .

I ran Crysis Warhead Fine but Recently I fell that it Lags a bit . but not everytime . Level 1 ( end of the Level one IN the Village )
It Lags A Lot ! i tried Turn off AA . same Lag

My Setings are ALl maxedout ! with 1440x900 res & 8X aa . game Runs Fine but Few Places it Lags . lags werent that Lot before . I tried Windows XP , lag just Gone Higher !!!

I am Playing it On WIndows 7 32Bit Ultimate, with no netframe work Installed & Catalyst 11.3 .

!

What can be cause od this Lags ? I ran Crysis Better before ! I tried EVERYthing : defragment , set to higher Priorty , Game Booster ....

IS it Normal ? or Something run with my Hardware sor Softwares

More about : strange problem 6870

April 3, 2011 12:42:41 PM

try w7 64 bit
April 3, 2011 1:46:02 PM

I tried , EVERYTHING was same ! Can u imagin , aaoff & 8X perform same , Single 6870 Can RUn Crysis 8x Maxedout Smoothly , it Could , but Only Place it Lags is the Village of Level 1 ( end of the level one )

Lag is Little . & sometimes When i Look so Far Distance Game Just Go Little Slower . But it Still run great . i just wanna Know what i should Expect from ATI 6870 !
April 3, 2011 1:51:14 PM

I ran Any Game SO Smoothly , expect Metro 2033 at DX 11 . it Ran SO Fast on DX9 & little SLower on DX 10

NOw , Crysis Runs Great ! But SOmetimes i Feel 6870 Can do Much Better , maybe thats all i should expect ! but these Lags are Strange !
!