Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

USB acting up on Biostar TZ77B

Last response: in Memory
Share
June 8, 2012 5:57:51 AM

I just built a system and everything is working great, except that I am having issues with all the USB ports. Most of the front panel as well doesn't work. My main concern is that the keyboard and mouse routinely stop working and i unplug them and replug them into different ports until they start working again. The mouse specifically stops tracking every few minutes for a few seconds.

Also, regarding the front port, when I plug in a thumbdrive into the USB 3.0 ports, within a minute or two the pc starts to freeze. I think shortly after I unplug it it starts working again, haven't done it in a while... The sound and mic port don't work, but that may be a separate issue.

All help is greatly appreciated!

MB - BIOSTAR TZ77B LGA 1155 Intel Z77 HDMI SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX
CPU - Intel Core i5-3450 Processor (Ivy Bridge)- (LGA1155), 77W
RAM - Crucial Ballistix 8gb 1600
‎(No ‏Video Card for now, using integrated Ivy Bridge graphics)
SSD Samsung 830 128gb
HDD WD 500gb
Case - Corsair 300R
PSU - Seasonic S12II 430w 80 Plus Bronze

Mouse - Logitech mx310
Keyboard - Dell L100
a c 227 } Memory
June 8, 2012 3:44:27 PM

Motherboard problem or you did something wrong on assembly. If you followed all instructions and everything is connected correctly then I would RMA the motherboard.
a b } Memory
June 8, 2012 5:25:22 PM

have you checked the Bios Version, and is there a updated Bios version that might correct your problems.
!