Closed Solved

Any ideas what is wrong?

OK first off i am a noob. I have followed New Egg's "How to build a computer Part 2" (http://www.youtube.com/watch?v=d_56kyib-Ls) and have set everything up for the test boot. First off i will list my parts ....

MOBO: ASRock AM3 processors AMD 770-140W 4DDR3/ATI CrossFireX motherboard M3A770DE

CPU: AMD CPU HDZ955FBGMBOX Phenom II X4 955 Black Edition 3.2GHz AM3 125W Retail

GPU: HIS Radeon HD 6950 IceQ X Turbo 2GB (256bit) GDDR5 2x Mini-DisplayPort HDMI 2x DVI (HDCP) PCIe X16 2.1 Video Card H695QNT2G2M HIS Radeon HD 6950 IceQ X Turbo 2GB (256bit) GDDR5 2x Mini-DisplayPort HDMI 2x DVI (HDCP) PCIe X16 2.1 Video Card H695QNT2G2M AMD CPU HDZ955FBGMBOX Phenom II X4 955 Black Edition 3.2GHz AM3 125W Retail

RAM: Corsair XMS3 8 GB (2 x 4GB) 1333 MHz PC3-10666 240-Pin DDR3 Memory Kit CMX8GX3M2A1333C9 Corsair XMS3 8 GB (2 x 4GB) 1333 MHz PC3-10666 240-Pin DDR3 Memory Kit CMX8GX3M2A1333C9

PSU: Corsair Builder Series CX V2 500-Watt 80 Plus Certified Power Supply Compatible with Intel and AMD Platforms - CMPSU-500CXV2 Corsair Builder Series CX V2 500-Watt 80 Plus Certified Power Supply Compatible with Intel and AMD Platforms - CMPSU-500CXV2


I have everything installed in accordance with the tutorial. My issue is with the test boot as i am not sure where the correct header to power on the MOBO is!?
3 answers Last reply Best Answer
More about ideas wrong
  1. ok basically i want to know which 2 prongs to short on the motherboard to turn it on!
  2. Best answer
  3. Best answer selected by bigmonte242000.
Ask a new question

Read More

Power Supplies Components