No Sound From Rear and Front panels T_T

my specs :
CPU:Intel Core i5-3570K Ivy Bridge OC 4.2 GHz
CPU COOLER:ZALMAN CNPS9900ALED 120mm 2 Ball
MOBO:ASUS P8Z77-V PRO
GPU:Gigabtye GTX 670 OC Version
RAM:G.SKILL Ripjaws Series 8GB DDR3 1600
PSU:CORSAIR HX850W
CASE:Rosewill BLACKHAWK Gaming ATX Mid Tower
HDD:Seagate Barracuda1TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s
SSD:OCZ Agility 3 64GB SATA III
ODD:Samsung SH-222AB
OS:Windows 7 Ultimate 64-bit

1.i already re install the OS even the drivers no luck
2.i pretty sure i connect all cables in right place
3.i tried different speakers and headphone from rear and front panel no luck :cry:
any suggestions guyS?? :cry:
7 answers Last reply
More about sound rear front panels t_t
  1. Even the on-board audio isn't working? Has this been the issue ever since you got the build together or did you just start having this problem randomly?
  2. yes this is my first time to have this issue i just add 1 fan for my case then boom no sounds on all panel rear and front
  3. So you mean to say that you didn't have the problem before?
  4. yes for some reasons all auido jack is not working
    http://www.freeimagehosting.net/t/ydmfw.jpg
  5. That's bad. The audio jack is screwed up probably.

    BUT, if the front panel isn't working either. Then it must be the drivers. OR the whole board's audio capacitors :o

    Do you have any other OS installed?
  6. no just windows 7 64-bit T_T
  7. *** asus their support realy sucks man i will buy this mobo http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813157293
Ask a new question

Read More

Motherboards Product