Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

customize notifications

Last response: in Windows XP
Share
July 15, 2004 3:29:37 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.customize (More info?)

I have been trying to get the customize notifications
part of the taskbar to work correctly, with no success.
When I bring up that box each icon has a 3 choices -
hide/inactive, always hide, always show. When I change
the icons to my preference and exit properly (ok, apply,
ok) - the next time I start my computer my choices don't
necessarily show in the way I've chosen. And, from start
to start they also vary, ie, one time the LAN connection
icon shows and another time it's hidden. Also, although
I've marked some of them as Always hide, they're still
there when I hit the expansion arrow.

What seems to be happening is that the defaults are
restored intermittently, though I have no idea of why
(and that may not be the explanation, tho it's the best
one I've come up with).
July 15, 2004 6:02:12 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.customize (More info?)

Common issue. The workarounds are listed here:

Troubleshooting the Notification Area
http://www.kellys-korner-xp.com/xp_n.htm#na

Troubleshooting the Volume Control Icon
http://www.kellys-korner-xp.com/xp_v.htm#volume

Taskbar Repair Tool Plus!
http://www.kellys-korner-xp.com/taskbarplus!.htm

--
All the Best,
Kelly

Microsoft-MVP Windows® XP
2004 Windows MVP "Winny" Award

Troubleshooting Windows XP
http://www.kellys-korner-xp.com
http://www.kellys-korner-xp.com/xp_tweaks.htm

Taskbar Repair Tool Plus!
http://www.kellys-korner-xp.com/taskbarplus!.htm


"shai" <anonymous@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:2dd7f01c46a99$af57e490$a501280a@phx.gbl...
>I have been trying to get the customize notifications
> part of the taskbar to work correctly, with no success.
> When I bring up that box each icon has a 3 choices -
> hide/inactive, always hide, always show. When I change
> the icons to my preference and exit properly (ok, apply,
> ok) - the next time I start my computer my choices don't
> necessarily show in the way I've chosen. And, from start
> to start they also vary, ie, one time the LAN connection
> icon shows and another time it's hidden. Also, although
> I've marked some of them as Always hide, they're still
> there when I hit the expansion arrow.
>
> What seems to be happening is that the defaults are
> restored intermittently, though I have no idea of why
> (and that may not be the explanation, tho it's the best
> one I've come up with).
!