Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

So when do we get our forums back to normal?

Last response: in Forum Feedback
Share
August 24, 2009 6:50:13 AM

I can click on the subforum menus and it works fine. If I contribute it kicks me out, and says site is temp down
If I refresh, it double posts, if I go back, theres my message
This is like before, and havnt seen anyone else mentioning anything
Sooooo whatsup?
The header forums autokick me to the temp closed page

More about : forums back normal

August 24, 2009 8:34:02 AM

Yep, same thing happening here. I've spent some time deleting 2, 3 and even 4 copies of the same threads because people don't realise it posted correctly.
August 24, 2009 2:32:34 PM

Hi,

Wow... Maybe they were doing a server upgrade or something that caused a hiccup. Is it still doing this? I imagine you both are on the UK forum?

Justin
Related resources
August 24, 2009 2:47:16 PM

I haven't experienced anything.
August 24, 2009 2:56:29 PM

Its ok now. Lasted for a few hours
August 24, 2009 3:17:08 PM

The more we gripe, the more often it will happen.


Or so a cynic might think.
August 24, 2009 3:24:45 PM

Hi,

Yeah, it must have been some sort of server upgrade or something. Let me know if it happens again.

Justin
August 25, 2009 11:48:31 PM

justinblue said:
Hi,

Wow... Maybe they were doing a server upgrade or something that caused a hiccup. Is it still doing this? I imagine you both are on the UK forum?

Justin

I always use the US forum unless I arrived to the UK forum via email notification. FWIW, there was also a "503 Service Unavailable" error yesterday that lasted for quite a while. That affected the whole site though, not just the forum.
August 26, 2009 2:17:57 PM

Hey,

They did a server upgrade yesterday. I'm pretty sure that is what caused the hiccup.

Justin
Related resources
!