Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Having problem with Palit geforce 7200gs Graphic card

Last response: in Graphics & Displays
Share
August 19, 2011 5:58:11 PM

I am using Windows XP, AMD athlon 64 (tm) 3200+ 2.Ghz.. Mother board... recently i installed above mentioned (Palit 7200GS PCI E 256 MB) graphic card but while playing games my system is hanging continue sly.... please help me to out this........
August 19, 2011 8:02:56 PM

I don't know your system specs, but it may be due to driver issues, or for example your PSU cant't supply enough power... something like a thousand possible reasons. You need to explore the issue a litlle and then to provide more info. Check your system log is there anithing about these freezes.
m
0
l
August 19, 2011 8:22:46 PM

pepe2907 said:
I don't know your system specs, but it may be due to driver issues, or for example your PSU cant't supply enough power... something like a thousand possible reasons. You need to explore the issue a litlle and then to provide more info. Check your system log is there anithing about these freezes.


Please tell me what kind of information do you need about my system.... and how to get it......
m
0
l
Related resources
August 19, 2011 8:26:02 PM

I have been uninstalled old drivers and installed latest Nvdia drivers.... while when i was try to play games it is hanging..... non other then it is working fine...... vedios, music, e.t.c...... i used to play POP TT game with out graphic card at the same system but it runs slowl motion....
m
0
l
August 20, 2011 11:58:24 PM

For starter - what is your PSU? For this you should look in your box, there is a sticker on the side of the PSU block - data for the PSU manufacturer, model and power as well as a table with voltages and amper power for each line.
m
0
l
August 22, 2011 2:16:52 PM

pepe2907 said:
For starter - what is your PSU? For this you should look in your box, there is a sticker on the side of the PSU block - data for the PSU manufacturer, model and power as well as a table with voltages and amper power for each line.

It is not an Heating Issue.... i have checked PC and CPU's heat.... It is 40 c it is fine up to 70 c....

I don't know exact problem with this.............
m
0
l
!