Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

GA-Z68MA-D2H-B3: @Bios won't update to F10

Last response: in Motherboards
Share
November 24, 2012 9:24:48 PM

I am stumped here. I must be doing something stupid.

GA-Z68MA-D2H-B3 ver. 1.3... i3-2100. Currently have BIOS version F9. Windows 7 - 64 bit Prem.

although @bios keeps telling me rev.1.0 ...bug? My box says rev.1.3. Should I actually look on the MOBO? I would assume so, since I don't want to hose anything up.

Anyhow, the @BIOS won't let me update to F10. I was going to Q-flash, but am sort of wondering why the @bios application won't let me update from the 'GIGABYTE server' past the BIOS version F9?

Am I missing something basic? Should I not do it? I want to do it becuase I am having USB 3.0 issues.

I downloaded the F10 zip. Unzipped it, but wasn't sure which file to open using the @BIOS application.

Any help would be appreciated.

Thanks,
Ser
a b V Motherboard
November 24, 2012 9:35:42 PM

You go by the revision number on the motherboard, not what is printed on the box.
November 24, 2012 9:48:08 PM

Thanks. I will pull out my HTPC and do a check tomorrow. Figured that was the only rational option. Pain in the butt.

Soryy about the multiple posts. web errors.
Related resources
November 30, 2012 3:40:37 PM

Gigabyte said there @BIOS app has some issues so it could never figure out the MOBO REV I have nor update to the latest firmware.

All updated now though, no issues.
a b V Motherboard
December 1, 2012 1:54:05 PM

Glad you have everything running good!
!