Sign in with
Sign up | Sign in
Your question
Solved

Status & Badges

Last response: in Forum Feedback
Share
a b $ Windows 7
January 16, 2010 10:04:56 AM

I am not sure if this is a bug or not.

My http://www.tomshardware.com/membres/?action=displayBadg...
URL shows...

Have replies in the Windows 7 section marked as the best answer.
You have (x>1) « best answers » in this section.

However, a Win 7 is not bold. Should I have a third badge?
If not, why not.

More about : status badges

Best solution

a b $ Windows 7
January 16, 2010 3:43:11 PM

Hi, you need at least 5 "best answer" for the Win 7 showed bold. Now, if you have at least 1, the system show you the message that you can see: You have (x>1) <<best answers>> in this section.

I have the same message in applications, win xp, win vista, general networking, tomsnetworking, graphics, home brew and CPUs.
Share
a b $ Windows 7
January 16, 2010 3:55:17 PM

It would be nice if they put a bubble or something there to inform people. Even rephrase it to (X<10) would be more informative.
m
0
l
Related resources
Can't find your answer ? Ask !
a b $ Windows 7
January 16, 2010 4:00:45 PM

If you put your pointer mouse on the Win 7, you can see that the system show you a message that say "requeries 5 best answer in the windows 7 section"
m
0
l
January 17, 2010 12:23:15 AM

I don't believe the x>1 thing is intentional, it should display the actual number of badges, but as yet they haven't managed to do that ;) 
m
0
l
January 18, 2010 9:18:08 PM

Yes, I believe it is still WIP. Hopefully they will get it working eventually, but obviously it isn't a priority.
m
0
l
!