Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

No picture, MB problem?

Last response: in Motherboards
Share
December 7, 2012 5:29:36 PM

Problem: Monitor has video card signal, no picture.
This happened before but I usualy reseted my CMOS and it worked, now it doesn't.
No video on any monitor or tv.
No beeping.
Fans spin, 2 green leds are on.
Specs:
Processor Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs), ~590MHz
Memory 4096MB RAM
Video Card ASUS GeForce GTX 560 Ti

More about : picture problem

December 7, 2012 9:43:49 PM

No POST on the board? Did the system ever beep when starting it before? If you have onboard video, try removing any expansion cards you have installed on your board and plug the video to the onboard. Check to see if you get video and POST now.

December 8, 2012 10:16:45 PM

EVGA nForce™ 680i SLI
And no, sorry that did not help
Related resources
December 9, 2012 9:11:01 PM

I just tested my PSU with a multimeter, the readings are fine, so it's not the PSU.
The motherboard still doesn't post, the error code on the built in display on the MB is "- -" it usualy shows "F-F".
December 9, 2012 9:44:33 PM
December 10, 2012 4:48:48 AM

Check your RAM once, your RAM may be bad.
December 10, 2012 11:42:44 AM

manub said:
Check your RAM once, your RAM may be bad.

RAM are good and in place
a c 559 V Motherboard
a b C Monitor
December 10, 2012 11:47:40 AM

Hi, If you start the board with only CPU and CPU fan installed, do you get the error beeps signaling no RAMs? Can you replace the CMOS battery with a new one?
December 10, 2012 1:09:39 PM

alexoiu said:
Hi, If you start the board with only CPU and CPU fan installed, do you get the error beeps signaling no RAMs? Can you replace the CMOS battery with a new one?

The MB won't start and one of the 3 lights turned off,tried replacing it, no luck
a c 559 V Motherboard
a b C Monitor
December 10, 2012 1:43:05 PM

Is the CPU fan spinning when powering up?
December 10, 2012 2:21:15 PM

MrShox said:
The MB won't start and one of the 3 lights turned off,tried replacing it, no luck

Have you checked the processor? Sometimes if the processor is bad the computer turns ON without any display.
December 10, 2012 9:10:21 PM

alexoiu said:
Is the CPU fan spinning when powering up?

Yes, you can see in the pictures.

manub said:
Have you checked the processor? Sometimes if the processor is bad the computer turns ON without any display.


I've put new paste, replaced it with a older one, nothing.
December 11, 2012 2:35:05 AM

MrShox said:
Yes, you can see in the pictures.



I've put new paste, replaced it with a older one, nothing.

If the processor is good then there must be a problem with the mobo. Give it to the RMA if it'sunder warranty
December 11, 2012 11:12:17 AM

manub said:
If the processor is good then there must be a problem with the mobo. Give it to the RMA if it'sunder warranty


The waranty is due.
I bought the MB when it released.
!