Sign-in / Sign-up
Your question

Computer does not POST (no beep), No Video, Tried everything!

Tags:
  • Prebuilt
  • Computer
  • Video
  • Systems
Last response: in Systems
November 15, 2011 11:51:52 AM

Computer does not post. Fans are working, indicator lights are working and beeps are working. micro chips checked, cards checked, plugs checked.

More about : computer post beep video

November 16, 2011 4:57:23 AM

This topic has been moved from the section Linux/Free BSD to section Systems by Amdfangirl
m
0
l
November 16, 2011 5:19:12 AM

Your title says "no beeps", yet your description says the beeps work? Umm, okay, which is it? If you have beeps, what kind are they? Manual of the motherboard typically has your beep codes and what they mean.
m
0
l
Related resources
November 23, 2011 1:13:33 AM

cpatel1987 said:
Your title says "no beeps", yet your description says the beeps work? Umm, okay, which is it? If you have beeps, what kind are they? Manual of the motherboard typically has your beep codes and what they mean.

Thanks for your help. I was remarking on an original post. My issue was a bit different. I have checked all the manuals and the simple stuff. It must be a bit more involved. However, I appreciate your efforts.
m
0
l
November 23, 2011 11:21:21 PM

Hi, cpatel was saying if you rMB beeps then you can look uyp the beep code (google it) and see what the problem is. For example, one beep sequence emans bad video. another beep sequence (long and short beeps) says that the memory is bad.

Here is a general reference for no boot/no video problems. http://www.tomshardware.com/forum/261145-31-perform-ste...
m
0
l