Sign in with
Sign up | Sign in
Your question
Solved

Where is the subscribe to thread buton?

Last response: in Forum Feedback
Share
April 29, 2010 12:19:54 AM

I can't see it anymore what happended?

More about : subscribe thread buton

April 29, 2010 2:11:01 AM

You were removed.
April 29, 2010 3:02:17 AM

I can't either. Was wondering the same thing.
Related resources
April 29, 2010 11:07:17 AM

Did the moderators remove it?
April 29, 2010 11:09:56 AM

If we could make change to the site it would probably work more often.
April 29, 2010 11:18:49 AM

randomizer said:
If we could make change to the site it would probably work more often.

You have no control over the website? let me guess only the French developers have it.
April 29, 2010 11:26:44 AM

randomizer said:
If we could make change to the site it would probably work more often.


Reported.
April 29, 2010 11:33:45 AM

badge said:
Reported.

You reported a moderator for what exactly?
April 29, 2010 11:38:01 AM

Userremoved said:
You reported a moderator for what exactly?


It certainly wasn't for his comment where He said

Quote:
If we could make change to the site it would probably work more often.


I report Ramdomizer all the time. Most often for being brutally honest. And funny.
April 29, 2010 2:14:47 PM

The truth isn't always nice.
April 30, 2010 3:46:26 PM

So, the question remains. Is the Email Notification button coming back?
Do you need a certain "badge" to see it, or is it just random?
April 30, 2010 4:07:02 PM

Onus said:
So, the question remains. Is the Email Notification button coming back?
Do you need a certain "badge" to see it, or is it just random?

I really duno why did i have it before.
WHO DECIDED TO REMOVE THE SUBSCRIBE BUTTON!
*takes plane to France*
May 1, 2010 2:58:30 AM

You mean the envelope button right? I see it still...
May 1, 2010 3:23:34 AM

I've lost both buttons (that were in the top right corner) on Firefox and IE8, unless they moved or something. Weird.
May 1, 2010 3:47:18 AM

Still in the same spot for me.
May 1, 2010 11:01:06 AM

Maybe it's a moderator feature :D . No really why is it gone for many of the users?
May 3, 2010 8:14:00 AM

randomizer said:
Still in the same spot for me.


It may still work for mods, but it seems that for we plebes there will be no more following of threads simply because we are curious.

So expect a whole lot of 'huh?' replies to threads where one is just curious. (Don't know if the 'notify' button on the replies is still valid, but that seems to now be the only way to express curiosity...)

-croc-
May 3, 2010 9:14:16 AM

I don't know why it's showing for mods, this feature shouldn't be tied to privileges. Oh well, bug report time again.
May 3, 2010 1:56:21 PM

randomizer said:
I don't know why it's showing for mods, this feature shouldn't be tied to privileges. Oh well, bug report time again.


Double check me, make an anon account and then see... But the email notifications now seem to be very hit and miss.
May 3, 2010 4:36:30 PM

Thanks for all the help everyone!
May 3, 2010 6:45:16 PM

i'm not getting any updates at all any more... and have no option to subscribe (the envelope button, happened about a week ago or thereabouts?
May 3, 2010 7:46:55 PM

If you do the full post ("Add a Reply") I get a check box that I can use to turn on notifications.
May 3, 2010 7:58:50 PM

I logged on with my other account, and I didn't have the enable notification option either. I do have it on this account. Weird....


13thmonkey said:
i'm not getting any updates at all any more... and have no option to subscribe (the envelope button, happened about a week ago or thereabouts?


Towards the end of the month/beginning of the new month, the whole system seems to go on strike. It's a known reoccuring issue.
May 3, 2010 8:07:17 PM

I still get notifications (I got this one) I just have to use the full post or full edit (not quick) buttons.
May 3, 2010 8:15:13 PM

You have to post in the thread for that option. I believe they are referring to the white envelope that is normally up at the top. That gives you notifications without having to comment in the thread.
May 3, 2010 8:17:29 PM

I know (I was complaining earlier up, 3rd post). I just wanted to make sure others knew that one still works if you do actually post.
May 4, 2010 6:13:51 AM

After digging up an account I created about 3 years ago I don't have the envelope icon so it seems that it is indeed only visible to mods.
May 4, 2010 11:18:27 AM

What an odd change.
May 4, 2010 11:43:29 AM

It was probably not intentional.
May 8, 2010 10:20:23 AM

randomizer said:
It was probably not intentional.


(tap, tap, tap....) Patiently waiting... (tap, tap,tap...)
May 8, 2010 11:58:33 AM

Still no solutions?

Best solution

May 8, 2010 3:51:51 PM
Share

Hi,

I will report this.

Justin
May 9, 2010 6:32:44 AM

Why is justinblue the only admin who ever bothers to post in the forums?
May 9, 2010 7:12:13 AM

jpishgar posts here as well.
May 9, 2010 7:20:57 AM

But how many administrators are there?
May 9, 2010 7:21:12 AM

Justin is the only one with the Administrator title, Joe is Community Manager but is also an admin and then there's also the ninja admins that never post and have a title that doesn't really indicate what they do.

So basically 2. But they don't do site development (apart from managing forum categories and stuff). That's handled upstream.
May 19, 2010 12:59:42 AM

Best answer selected by Userremoved.
May 20, 2010 9:18:06 AM

Hi there, can someone list me some accounts that would not have the enveloppe showing on threads where they did not contribute (and also some URLs where the enveloppe is missing, in case that not all pages are impacted)? I can't reproduce this, even with a classic (non mod) account.

(sorry, I posted this first with my test account)
!