Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Audio,video, mouse lag problem

Last response: in Motherboards
Share
January 13, 2013 8:09:40 PM

Hello, community
I'm looking for answers.
Situation: Very often (more than 5 times per 1 hour) i have audio lag with strange sound, it sometimes with video and mouse lag. Lag duration 0.5-2 sec.

I recorded this sound: you can found it here ->

00:03
00:27
00:32 <---this very big one, but sometimes it even longer
00:44

Ok, now what I did on recording time:

used photoshop cs6
skype
radio via google chrome
wireless mouse
wi-fi internet connection

Actually it happens doesn't meter what I do...music, film, gaming time.

My GPU stats on recording time:
gpu temp 33 C
fan speed 1080
memory used 660 mb
gpu used 660
gpu core clock 162 MHz
gpu core clock 324 MHz
power consumption 9.6% TDP

My computer specs:
CPU: Intel Core i7 3770K
CPU Cooler: Xigmatek Prime SD1484
Operating System: Microsoft® Windows 7 Home Premium 64-bit
Motherboard: NEW! Asus Sabertooth Z77
Memory: 16GB Corsair 1600mhz Vengeance (2x8GB)
Hard Drives: 1.5TB S-ATAIII 6.0Gb/s
Graphics card: NVIDIA GeForce GTX 670 2GB
Sound card: Onboard 7.1 Audio
Internet: Wireless 802.11N 300Mbps MIMO PCI-E card
PSU: 700W Xigmatek

please help my, waiting for any advice. Thank you.
a c 559 V Motherboard
January 13, 2013 9:18:52 PM

Hi, Did the issue start right after installing Windows, or after a while?
January 14, 2013 6:13:20 AM

It's started sine I bought computer (already with windows 7) , I just tried install fresh windows, didn't helped.
a c 559 V Motherboard
January 14, 2013 7:40:37 AM

Since it's under warranty, try contacting the reseller.
Or reinstall Windows 7, if having the DVD.
!