Sign in with
Sign up | Sign in
Your question
Closed

No power to Keyboard, Mouse, No signal to monitor

Last response: in Components
Share
March 12, 2012 1:49:50 AM

Hello all! I am new to these forums, and I joined because of a problem I've had.

I finished building my first, new rig a week ago, and it was working fine until a few days ago, when I tried booting it up there was no signal to the monitor, or keyboard & mouse.
I tried doing a few things like checking if the pins were bent.

The mobo i got was an MSI 770-G45, and since it has something which allows you to see how much power is being consumed by the CPU with LEDs, I think the motherboard is working.
I reseated the GPU(GTX 560), and checked if the power pins for the CPU & GPU were in.



Can anyone help? I'm really stressed out about this as it took me forever to raise the funds to build my rig.

Here are specs:

MSI 770-G45
AMD Phenom II X4 965 BE
Galaxy Nvidia GTX 560
Coolermaster extreme power plus 700w
8GB of ram
Seagate Barracuda 500 GB
March 12, 2012 1:58:15 AM

Do any of the fans begin to spin when you press the power button?
Score
0
March 12, 2012 2:16:02 AM

Yep, Which makes me think it's not the PSU, as all the fans spin, including the GPU's and the CPU's.
Score
0
Related resources
March 12, 2012 2:28:10 AM

do you have a bios beep at start up
Score
0
March 12, 2012 3:10:06 AM

No Beeps, Never had a beep
Score
0
March 12, 2012 3:14:53 AM

then recheck everything all the connector the momory stichs and the graphic card could be something loose that cut the power
Score
0
March 12, 2012 3:20:09 AM

Allright, I'll be checking the power.
Score
0
March 12, 2012 9:52:40 PM

I reseated the GPU & The Ramsticks, anything I might be missing?
Score
0

Best solution

March 13, 2012 12:32:12 AM

does the 4 pins power is plug in motherboard did you touch the overclock switch on the board, try a cmos reset with power off by removing the battery and replace her backand if this is not working you will have to rma board
Share
March 28, 2012 1:42:39 AM

scout_03 said:
does the 4 pins power is plug in motherboard did you touch the overclock switch on the board, try a cmos reset with power off by removing the battery and replace her backand if this is not working you will have to rma board



Worked! Thank you so much! Now I have another thing to get to! =D
Score
0
March 28, 2012 1:43:25 AM

Best answer selected by Goldenarc.
Score
0
December 2, 2012 12:59:40 PM

I've got exactly the same problem. New build with AMD FX 8350 ona Gigabyrte GA990XA UD3 motherboard and a MSI 7850 card. Was working fine but then today it powers on (lights, fan DVD etc but no keyboard mouse or monitor. I tried checking all the power connections (I got a 6 pin power feed to the card and the 24 pin plus a 4 pin 12v connector) and memory. I even tried resetting the CMos as suggested but still nothing. Any suggestions?
Score
0
!