Sign in with
Sign up | Sign in
Your question
Solved

Sig Help

Last response: in Forum Feedback
Share
July 5, 2010 10:19:31 AM

im trying to apply my cpuZ banner as my sig can someone please help me as to what code i need and where exactly to put it in my settings?
here is the full code that i got from the site



EDIT
it seems when i post in forum it shows sig but i cant get it to do it automaticly

full code again with quotes to make it not display img

["img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/1278375.png[/img"]

More about : sig

July 5, 2010 11:04:05 AM

i have tried adding this code here to both my sig area and my personal quote area and it will not seem to take and apply it for me
m
0
l
Anonymous
July 5, 2010 11:29:35 AM

This topic has been moved from the section Toms Network to section Forum Feedback by Grumpy9117
m
0
l
Related resources
July 5, 2010 7:54:23 PM

My profile-->forum options-->check the box to 'apply signature'-->put the URL in your signature.
m
0
l

Best solution

July 6, 2010 4:52:46 PM

To follow up with what aford10 said, here is a screen shot..

Share
July 16, 2010 4:45:13 AM

Best answer selected by dwisen.
m
0
l
July 16, 2010 4:46:21 AM

still not working, only showing URL
m
0
l
July 16, 2010 10:14:22 AM

Based on the view of your current sig, you are missing the [ img] image file location [/ img] in between your url codes, which is what showed in your original post. Just make sure they are all one one line... Meaning no enter key to start a new line or anything.
m
0
l
July 16, 2010 4:04:44 PM

got it! thanks.
m
0
l
!