Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

My monitor isn't displaying anything

Last response: in Motherboards
Share
February 7, 2013 6:10:50 PM

I have no idea what it could be. I bought this barebones kit:

http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/ite...

Then I bought a Corseair TX 600 watt power supply, and a Radeon hd 6770 graphics card.

This is a first time build, so I have no experience with it. When I turn it on i hear the beep, all the fans run perfectly, everything seems fine, but nothing is on the monitor. When I plug the monitor into the motherboard, (i'm waiting to get a DVI cable so i can plug it into the graphics card) I get nothing. But when i put the HD 5450 on the mobo and plug the monitor into that, i see the GIGABYTE starting thing for about 3 milliseconds, then darkness, i pressed f2, delete, everything, and still nothing. Thank you for your help! :)  :) 

More about : monitor displaying

a b U Graphics card
February 8, 2013 7:00:53 AM

Hi!

I had a similar problem when I was installing my first graphics card. I installed the card, and plugged the monitor into the motherboard, and I wouldnt see anything. I soon realised that I should have been plugging the monitor into the card before turning the PC on. maybe you could try this when you get your DVi cable?

Also, try removing the GPU completly and plugging the monitor into the Mobo. If it works then try disabling onboard graphics and try your card again.

Let me know how it turns out! =)
m
0
l
!