Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

HELPPPPPPPP

Last response: in Graphics & Displays
Share
October 28, 2011 7:15:21 PM

WHEN I PLAY BATTFIELD 3 ITS WORKING FOR 1-3 MINUTE THEN MY MONITOR SPLASH BLACK SCREEN AND PUT "NO SIGNAL" MESSAGE WHAT I SOULD DO ??
MY COMP:

INTEL CORE I5 OC

SLI GIGABYTE GTX560 TI 1GB???

MOTHER : GIGABYTE Z68X-UD3P-B3

WHY IT HAPPEN ?

More about : helpppppppp

a b U Graphics card
October 28, 2011 7:19:15 PM

Make sure to monitor your temperatures while gaming. The GTX 560 Ti's could be overheating. Are they the SOC versions? If so, I have read that people are having some issues with those because the stock voltages are not high enough to handle the overclocks.
m
0
l
October 28, 2011 7:33:55 PM

ye it the oc version what i should do :o OOOOOO?? and how ?
m
0
l
Related resources
Can't find your answer ? Ask !
a b U Graphics card
October 28, 2011 7:35:42 PM

Download MSI Afterburner and observe the temperatures while you are gaming.
m
0
l
a c 104 U Graphics card
a b C Monitor
October 28, 2011 7:36:56 PM

What driver do you use ?
m
0
l
a b U Graphics card
October 28, 2011 7:38:13 PM

The temps in MSI afterburner should never go around 95C or more. If they do, then your system could be overheating and shutting down to prevent damage. So download MSI Afterburner and check the temps while running the game. If the temps get that high, then you either need to increase the airflow in your case or run with only 1 card until you are able to.

If temps are not the problem, re install nvidia drivers and see if that helps. You can download the drivers on the nvidia website.
m
0
l
October 28, 2011 7:38:46 PM

navida driver gtx560 ti i donwloaded from thier site but what the temperature will help
and check it only when i play bf 3 or cod op will be fine to
in cod bo i can play but in bf 3 i cant it do that message..
m
0
l
a c 104 U Graphics card
a b C Monitor
October 28, 2011 7:39:01 PM

Do you know btw how much volt there is on the gpu. I have a soc and it pushes pretty high with mine. I use driver 266, i have problems when i use 285.
m
0
l
October 28, 2011 7:43:35 PM

i think 700-750..
m
0
l
a c 104 U Graphics card
a b C Monitor
October 28, 2011 7:58:54 PM

No, that would explode the gpu.
I assume you did get ocguru with the cards, start it up,look at it and it will tell you the core clock voltage, mine is idle 1.04 and in game 1.15 if i remeber right. ( not at home so can't check )

Monitor your temps while it crashes.
Try driver 266.
m
0
l
a b U Graphics card
October 29, 2011 12:04:03 AM

Ok.. download MSI AFTERBURNER. Check your temperatures with that.

bundled with that software will also be something called KOMBUSTOR. run this and it will stress your card like you were playing a game. The card will heat up and then you will be able to see how hot it gets.
m
0
l
October 29, 2011 6:56:31 PM

well i want play bf3 and i have sli of gigabyte gtx560 ti oc version 1GB

When i play with one card its work on high perfect but i want to play it on ultra so i turned on my sli
and when i go in game the game start it work perfect for few sconds and then boom the display turn of and put message no signal ??

there is a fix for this ?
m
0
l
October 29, 2011 9:22:36 PM

what are your full hardware system specs, inc power supply (make/model - rather than stated wattage)

is nvidia control panel confirming the sli is enabled?


chaz
m
0
l
a b U Graphics card
October 29, 2011 9:26:48 PM

Try installing the driver for your monitor. If you can't find one create one with rivatuner so windows knows the correct frequencies and at what resolution your monitor can handle.
m
0
l
October 30, 2011 11:03:21 AM

yeh sli is enabled
i installed the drivers and still not working my spec:

monitor : samsung syncmaster p2270hd i installed the driver of this
gpu: gigabyte gtx560 ti 1gb li
cpu:intel core i5 oc 4.0
mother : z68-ud3p-b3
8GB RAM KINGSTON
psu - 700WAT

and i have nvidia driver 285.62 the new one .

i can play only on high but when i want play ultra (when the sli is needed)
it work for few second/min but then i get no signal
and my bios version is F7
m
0
l
October 30, 2011 1:13:14 PM

i changed the mhz to 822 and i worked but why in 900mhz wich recommended by gigabyte it wast worked?
822 will reduce my graphic preformance or somthing ??
m
0
l
a c 272 U Graphics card
a b C Monitor
October 30, 2011 2:34:16 PM

Quote:
i changed the mhz to 822 and i worked but why in 900mhz wich recommended by gigabyte it wast worked?
822 will reduce my graphic preformance or somthing ??

The factory OC on one or both of your cards is not stable, you could try contacting Gigabyte and asking for a replacement.
m
0
l
October 30, 2011 2:57:14 PM

but 822 and 900 mhz there is diffrence in gaming??
how i can check wich one is not the good?
m
0
l
October 30, 2011 6:15:46 PM

hey i got gigabyte gtx560 ti oc version
when i run my gpu on 822 wich recomended by nvidia its works good on bf3 ultra
but there is sometimes low fps.
and when i play with 900mhz wich recomended by gigabyte its give me no signal problem why it happen ??
m
0
l
a b U Graphics card
October 30, 2011 6:35:49 PM

What LCD are you using?
m
0
l
October 30, 2011 7:25:38 PM

sync master p2770hd in other games i can play with 900mhz like cod bo and crysis 2
m
0
l
!