Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Help please, cant boot to bios

Last response: in Motherboards
Share
February 14, 2013 11:26:05 AM



the motherboard green light is on, when booted the fans run for 5/6 seconds, its then stops for a few seconds and starts again.
There is no image when connected to a moniter.
I had to take off the heat sink for 2/4 of the ram sticks so the cpu cooler fits, but after testing each ram slot with one ram stick the problem is still the same
I had to be a little rough with the motherboard when fitting it in the micro atx case but there was no serious pressure.
When apply the processor I had to use alot of force and when pushing down it made some noise but I'm certain it was lined up

so far.. http://s3.postimage.org/v131n2kxv/P1010200.jpg

All the components (new)

Installed
Vengeance DDR3 4 x 4 GB (16GB)
Intel i7-3770k
Asus P8Z77-M Pro
LiteOn IHOS104 4x SATA Internal BD-ROM
Fractal Design Core 1000 Series Micro ATX
ANKWE USB 3.0 front panel
OCZ ModXStream Pro Series 600W ATX
Noctua NH-U9B SE2 Socket 775
1xAkasa Viper High Performance S-Flow 12cm
Gelid Solutions Silent 9 Quiet

Not yet installed
840 series Samsung 250GB
Sandisk SATA III 128GB
MSIHD7950 Twin Frozr AMD/ATI - 3GB
Gelid Solutions Silent 9 Quiet

More about : boot bios

a b Ĉ ASUS
a c 108 V Motherboard
February 14, 2013 4:39:13 PM

Click on the link in my signature. You will be taken to our troubleshooting guide. Work through this guide, and make sure you perform each applicable step, regardless of how redundant it may seem. Also, it would be a good idea to get a notepad so you can jot down your observations as you perform the steps. Doing this will help us understand what you're seeing and ultimately, how to help you further.
a c 116 Ĉ ASUS
a c 462 V Motherboard
February 14, 2013 5:19:29 PM

you forgot the 8 pin power connector at the top of your photo.
!