Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Possibly the PSU ?

Last response: in Systems
Share
December 30, 2011 8:02:41 PM

So i just got some new parts for my computer that i built previously, and everything was working perfectly beforehand, i than installed a new power supply video card and an extra hard drive and now when i boot up the computer and log in it shuts off any ideas?
New parts
AMD Radeon HD 6970
http://www.newegg.ca/Product/Product.aspx?Item=N82E1681...
WD 500gb hd
http://www.newegg.ca/Product/Product.aspx?Item=N82E1682...
Roswill 1000w PSU
http://www.newegg.ca/Product/Product.aspx?Item=N82E1681...

heres some pictures inside the case
http://s16.photobucket.com/albums/b11/DoomDragonX/pc/

More about : possibly psu

December 30, 2011 8:06:37 PM

Does it shut off seconds after you turn it on? If that's the case, it might be a faulty PSU. You should've gone with a well-known brand like Corsair, Antec or XFX.
m
0
l
December 30, 2011 8:14:52 PM

no i manage to log in than it shuts down it doesn't shutdown instantly
m
0
l
Related resources
December 30, 2011 8:22:00 PM

If it goes through the shut down process where it says "Windows is shutting down" then it might me software related.
m
0
l
December 30, 2011 8:26:08 PM

rocknrollz said:
If it goes through the shut down process where it says "Windows is shutting down" then it might me software related.

nope it instantly shuts down like if i held down the power button im going to try using my old psu and see if that works, people on newegg have been complaining about it apperentley

EDIT
I swapped out the psu and its still shuting down do you think i ruined the mobo?
m
0
l
!