Intel G620 + GA-H61M-S1 HWMonitor error

Hey guys,
I have an error reading on hardware monitor with GA-G61H-S1 with Intel Pentium G620.
Anysolution to fix this problem?

My spec:

-Intel Pentium Dual Core G620 @ 2.60Ghz
-Gigabyte GA-H61M-S1 Rev2.0 (Bios F5)
-Corsair CMXG2GM1A1333C9 (slot 1)
-Transcend JM333KLN-2G (slot 2)
-Gigabyte GV-N220OC-1Gi 770/1674/900
-Gigabyte PoweRock GE-N390N-C2
-Intel Stock Cooler

http://www.mediafire.com/?59l4z42addqo5vj

Thanks.. :(
3 answers Last reply
More about intel g620 h61m hwmonitor error
  1. Duplicate post
  2. :cry: Thant non oc for cpu at all..I use default bios setting.


    HWMonitor version 1.1.6.0

    Monitoring
    -------------------------------------------------------------------------

    Mainboard Model H61M-S1 (0x000001AD - 0x00507491)

    LPCIO
    -------------------------------------------------------------------------

    LPCIO Vendor ITE
    LPCIO Vendor ID 0x90
    LPCIO Chip ID 0x8728
    LPCIO Revision ID 0x1
    Config Mode I/O address 0x2E
    Config Mode LDN 0x4


    Hardware Monitors
    -------------------------------------------------------------------------

    Hardware monitor ITE IT87
    Voltage 0 1.42 Volts [0x59] (CPU VCORE)
    Voltage 1 2.98 Volts [0xBA] (VIN1)
    Voltage 2 3.92 Volts [0xF5] (+3.3V)
    Voltage 3 6.72 Volts [0xFA] (+5V)
    Voltage 4 11.90 Volts [0xBA] (+12V)
    Voltage 5 -4.86 Volts [0x4C] (-12V)
    Voltage 6 -8.06 Volts [0x7E] (-5V)
    Voltage 7 3.79 Volts [0x8D] (+5V VCCH)
    Voltage 8 2.10 Volts [0x83] (VBAT)
    Temperature 0 38°C (100°F) [0x26] (TMPIN0)
    Temperature 1 127°C (260°F) [0x7F] (TMPIN1)
    Temperature 2 30°C (86°F) [0x1E] (TMPIN2)
    Fan 0 5844 RPM [0xE7] (FANIN0)
    Fan PWM 0 0 pc [0x0] (FANPWM0)
    Fan PWM 1 0 pc [0x0] (FANPWM1)
    Fan PWM 2 0 pc [0x0] (FANPWM2)

    Hardware monitor ACPI
    Temperature 0 28°C (82°F) [0xBC2] (TZ00)
    Temperature 1 30°C (85°F) [0xBD6] (TZ01)

    Hardware monitor Intel Sandy Bridge
    Temperature 0 37°C (98°F) [0x41] (Core #0)
    Temperature 1 41°C (105°F) [0x3D] (Core #1)

    Hardware monitor NVIDIA GeForce GT 220
    Temperature 0 36°C (96°F) (GPU Core)

    Hardware monitor SAMSUNG HD503HI
    Temperature 0 37°C (98°F) [0x25] (Assembly)

    Hardware monitor WDC WD5000AAKX-001CA0
    Temperature 0 42°C (107°F) [0x2A] (Assembly)

    Processor 1 ID = 0
    Number of cores 2 (max 8)
    Number of threads 2 (max 16)
    Name Intel Sandy Bridge
    Codename
    Specification Intel(R) Pentium(R) CPU G620 @ 2.60GHz
    Package (platform ID) (0x1)
    CPUID 6.A.7
    Extended CPUID 6.2A
    Core Stepping
    Technology 32 nm
    Core Speed 2594.1 MHz
    Multiplier x FSB 26.00 x 99.8 MHz
    Stock frequency 2600 MHz
    Instructions sets MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, SSE4.1, SSE4.2, EM64T, VT-x
    L1 Data cache 2 x 32 KBytes, 8-way set associative, 64-byte line size
    L1 Instruction cache 2 x 32 KBytes, 8-way set associative, 64-byte line size
    L2 cache 2 x 256 KBytes, 8-way set associative, 64-byte line size
    L3 cache 3 MBytes, 12-way set associative, 64-byte line size
    FID/VID Control yes

    Turbo Mode not supported
    Max non-turbo ratio 26x
    Max turbo ratio 26x
    Max efficiency ratio 16x

    ====================================================


    I use the psu that i use on my older CPU E5300@3.66Ghz without any error HWM reading for about 2 years...But when i use sandy bridge with this mobo...All reading look strange ... :ouch:

    Anysoftware to correct this problem?
    Help.....
  3. When I got my Sandy Bridge, PCWizard wasn't reporting the RAM correctly (12GB vs the 16GB I have). Try updating if you aren't on the latest or a different monitoring program
Ask a new question

Read More

CPUs Pentium Intel Gigabyte