Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Corsair tx650 not working PLEASE HELP!

Last response: in Components
Share
May 10, 2012 4:48:03 PM

Hi I just bought a new corsair tx650 power supply from amazon and in my excitement as I was switching on the pc nothing happened I've spent hours trying to find the problem if anyone knows how to fix this please reply, oh and here are my specs
Acer aspire m3802 windows 7 intel core 2 quad 6gb memory 750gb hard drive and a nvidia GeForce gtx 570 1gb

More about : corsair tx650 working

May 10, 2012 5:52:00 PM

Firstly, are you sure you haven't missed any connections. Go through each wire again and make sure they are all connected at the right places.
Related resources
May 10, 2012 6:12:47 PM

How about the little switch on the back of the power supply?

On the back of the case, next to where to plug it into the PSU.
May 10, 2012 6:27:52 PM

Also there are some weird yellow and orange sort of pins and I plugged the connectors in randomly is that right or have I done it wrong so the CPU cant boot
a c 158 ) Power supply
May 10, 2012 6:30:31 PM

poopboy352 said:
Also there are some weird yellow and orange sort of pins and I plugged the connectors in randomly is that right or have I done it wrong so the CPU cant boot

Random plugging in is a bad thing...look at your motherboard manual. Each one of those cables has to go in the right place. One of them connects the power button to your motherboard and allows you to start the PC.
May 10, 2012 6:42:42 PM

Rugger said:
Random plugging in is a bad thing...look at your motherboard manual. Each one of those cables has to go in the right place. One of them connects the power button to your motherboard and allows you to start the PC.

The thing is I don't know where my manual is but I'll keep looking while you guys try and figure something thanks for replying
May 10, 2012 7:57:56 PM

Well I couldn't find my manual so I'll tell you the name of my motherboard it says it's a Acer g43t-am motherboard any help would be appriceated
May 10, 2012 8:27:37 PM


Hi I could not download the manual because I haven't got a pc available right now so I've been just typing this up on my iPad
So If you've downloaded it then can you upload a picture or something on where which wires go thanks.
May 10, 2012 8:28:27 PM

Thanks rugger
a c 158 ) Power supply
May 10, 2012 8:35:44 PM

YW - can you see it?
May 10, 2012 8:52:07 PM

Yes but when I plugged the wires in properly it still wouldn't start up
May 11, 2012 7:27:17 AM

I did flick the switch on at the back but didn't breadboard in case I break any components and it will take to long
May 11, 2012 4:04:58 PM

Thanks guys but my brother helped me and it's fixed
a c 104 ) Power supply
May 11, 2012 5:43:39 PM

Cool, what was the issue in the end?
Moto
!