Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Best Answer feature not available

Last response: in Forum Feedback
Share
March 17, 2011 11:15:57 AM

I'm getting emails to give a "best answer" rating to the answer in a thread I started, but the feature appeares to be off. Any ideas? I am logged on of course.

More about : answer feature

March 17, 2011 12:48:21 PM

Can you post the link to the thread?
Related resources
March 18, 2011 10:26:20 PM

If you see the thumbs up and thumbs down on the top right of each post that means its a discussion thread, not a question thread, and therefore cannot have a best answer selected.
March 18, 2011 10:31:58 PM

Hello again ricno;

It looks like the topic was started as a Discussion rather than Question. It's the question topics where you can select best answer.


Uploaded with ImageShack.us

Sorry to hear about your problem. Did you get it resolved?
March 19, 2011 6:23:29 AM

hunter315 said:
If you see the thumbs up and thumbs down on the top right of each post that means its a discussion thread, not a question thread, and therefore cannot have a best answer selected.


That explains it. Sometimes it is a bit hard to notice the difference between a "discussion" and a "question" thread after it has been created.

WR2 said:

Sorry to hear about your problem. Did you get it resolved?


Hello again WR2, I hope everything is fine? The problem did get away after applying the latest BIOS updates (possible solution) but also at the same time tighten up all motherboard screws. They were not lose, but it was possible to secure them more. After that the resets has not been seen again. Since they were very inregular I was not sure for a long time the problem actually was solved.

aford10 said:
I've changed it to a 'question' type thread. You will now be able to see the best answer button.


Thanks a lot, I have now given the Best Answer to a user in the thread.
!