Just finished new build.. everything is working but I have no display!

I just finished my first build. Everything is working... except we have no display on our monitor. Lights are on, fans are running. I even switched it out with another computer's graphics card and it still has no display. Here is what we have:

ASUS M5A97 AMD 970 Socket AM3+ Motherboard
AMD FX-6100 X6 3300MHZ 14MB 95W AM3+
MSI Radeon HD 6770 1GB DDR5 PCIE
Patriot 8GB Divison 2 DDR3 1333MHz CL9
Diablotek PHD550 550w ATX Black PSU


Am I missing something or is something incompatible?
3 answers Last reply
More about just finished build working display
  1. Any Beep Sound....

    Make sure 24 Pin Power and 8Pin Both Connect to Motherboard

    you can also try remove all the ram and reboot ... The motherboard should give out beep sound for " No Memroy" if it didn't Beep... then the MB may have some problem..
  2. sonexpc said:
    Any Beep Sound....

    Make sure 24 Pin Power and 8Pin Both Connect to Motherboard

    you can also try remove all the ram and reboot ... The motherboard should give out beep sound for " No Memroy" if it didn't Beep... then the MB may have some problem..


    We tried taking all the ram out and still nothing. It doesn't beep. Does that mean the motherboard is defective?
  3. I'm not family with "Diablotek PHD550 550w ATX Black PSU " ....

    Power Supply Not stabe will also cause that ..... but do you have another one to test.... for this system you better buy some know brand PS... such as CoolerMaster / Corsair.... for $38 I don't think this is what we can trust..

    and make sure "24 Pin Power and 8Pin Both Connect to Motherboard "
Ask a new question

Read More

New Build New Build Systems Displays