"You are being redirected, please wait"

I just spent 30 minutes writing a forum post with lots of links and information in it yet when I try and access the post from the forum I get "You are being redirected, please wait.".

Here's the link. Everytime

http://www.tomshardware.com/forum/314716-28-2011-build-options-many

Help!
29 answers Last reply
More about redirected wait
  1. I can view it fine.
    Is anyone else having problems viewing the URL above?
  2. Reads fine from here ... halfway round the world (downunder).

    :)
  3. No, but I do occasionally get redirected from a thread. For example, if there is a new response in the following thread, I'll click it from the right hand column, and it'll redirect me into the Systems section.
    http://www.tomshardware.com/forum/310222-31-hardware-member-system-gallery

    It happens sporadically, and on more than 1 PC.
  4. Heh.. I just made a post and the same thing is happening to me when I try to view my thread, strange.
  5. I had 3 threads with that issue last week , but i would sign out,then i could view them.
  6. Often happens to me that when trying to open a recently posted post, from a forum main section I get redirected into the subsection the post is in, trying to open the post there redirects me back to main section. Every time this happens the forum counts a read on the post. 10-15min later I can open the post fine.
    Strange thing about this as well is it always happens late evening EST!


  7. I just clicked the link in Post #1 and was told that thread no longer exists.

    This also happens quite a lot moments after receiving an e-mail notification of a new post in a thread I've subscribed to. I use the UK site if that gives any hints.


    OOPS - belay that - I just noticed the date of the OP. :D

  8. Same problem,
    http://www.tomshardware.com/forum/367616-33-radeon-7870-hawk-radeon-7950-iceq

    Edit : Now its saying that the thread doesnt exist!?
  9. I had it twice today.
  10. I spent Like 15min writing that thread and now this happens!
    "this thread does not exist"

    Come On!!! WHY!?
  11. It will usually start working in a few.
  12. SR-71 Blackbird said:
    It will usually start working in a few.

    Mine is deleted :(.
    Im redoing it now :cry:
  13. Yes it's a glitch , i have 3 today.
  14. Update : 7 times on new threads,today worse than normal.
  15. Yep same problem. My best 'guess' is e.g. .COM vs .CO.UK problem. I'm logged into the .COM site.
  16. same here.
  17. timarp000 said:
    I spent Like 15min writing that thread and now this happens!
    "this thread does not exist"

    Come On!!! WHY!?

    Had that problem before as well. So my 'guess' is you caused the problem :whistle:

    No, I'm just kidding. The problem probably started after you got into the Thread and clicked Submit. Now it's just redirecting...
  18. Hmm... I just created a Test using the (.COM) and now I cannot get into my own created Thread ; Test - http://www.tomshardware.com/forum/319195-30-test
  19. right on won't work.
  20. 2 of the threads i tried earlier on now working.
  21. jaquith said:
    Hmm... I just created a Test using the (.COM) and now I cannot get into my own created Thread ; Test - http://www.tomshardware.com/forum/319195-30-test

    even ur link is redirecting, i posted same thread again, now it works

    http://www.tomshardware.com/forum/367621-33-radeon-7870-hawk-radeon-7950-iceq
  22. SR-71 Blackbird said:
    2 of the threads i tried earlier on now working.

    Did you email Joe??? Don't both PM him. Otherwise I can email Joe.
  23. timarp000 said:
    even ur link is redirecting, i posted same thread again, now it works

    http://www.tomshardware.com/forum/367621-33-radeon-7870-hawk-radeon-7950-iceq

    Mine is still redirecting but I can enter your Pole thread.
  24. Otherwise I can email Joe. < ok
  25. Who is Joe :P ?
  26. The community manager. jpishgar at top of thread.
  27. SR-71 Blackbird said:
    Otherwise I can email Joe. < ok

    I just emailed him.
    timarp000 said:
    Who is Joe :P ?

    Joe = jpishgar
  28. I just emailed him. < thanks jaquith
  29. Redirect = Fixed! :) -- Never mind, just my (thread) was fixed -- Redirect = Not Fixed (yet) :??:

    Redirect = Fixed! :) (now & knock on wood) ; But just noticed the TIME is messed-up :??:
Ask a new question

Read More

Site Bug Reports Tom's Hardware