Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

18? 14?

Last response: in Forum Feedback
Share
October 11, 2011 1:15:44 PM

Some database testing going on?
There are a lot of '18's getting added at the end of posts.
And there's been a problem getting some of the database generated pages to load.


edit;

It looks like extra numbers have gone away
and the points shown in the profile and More Information are now again the same.
-> But the right panel Profile/Thread/Message Widget is still stuck

More about : question

October 11, 2011 2:09:26 PM

They're all gone now.
m
0
l
October 11, 2011 3:04:12 PM

Not really, look again. They are back.
m
0
l
Related resources
October 11, 2011 3:08:01 PM

Or they never went away -
I can't tell if it's intermittent or just happening in some sections and not others.

Here's an example of the 18s being added at the end of each post
m
0
l
October 11, 2011 3:20:14 PM

I don't know if this is related or not
but ATM the right panel profile/thread/message notification widget isn't loading the profile data.
m
0
l
October 11, 2011 3:20:38 PM

Any other instances of this occurring?
m
0
l
October 11, 2011 3:30:30 PM

That makes it even more interesting.

m
0
l
October 11, 2011 3:34:55 PM

And they're added to topics from several days ago - this one from the 6th

m
0
l
October 11, 2011 3:47:47 PM

18 added to almost everything I see!
m
0
l
October 11, 2011 3:48:05 PM

Look 18!
m
0
l
October 11, 2011 3:54:03 PM

I opened 18 new and old pages and how many 18's did I see? -->
m
0
l
October 11, 2011 4:38:10 PM

i just saw it happening today
m
0
l
October 11, 2011 4:39:56 PM

Yeah same problems as listed the (18) and Widget to access anything is a 'maneuver' at best.

The PITA workaround to access PM's is to click some's Envelope and then click the ' Private messages > '

Seems like a PHP hack, otherwise a really oddball test...
m
0
l
October 11, 2011 4:46:19 PM

The image is (14) ...
m
0
l
October 11, 2011 4:48:12 PM

Location or a mirror issue maybe
m
0
l
October 11, 2011 4:50:51 PM

I also see the "18" on new and old posts.
m
0
l
October 11, 2011 4:54:45 PM

rolli59 said:
Location or a mirror issue maybe
My first thought was US/UK servers but jaquith isn't in the US or the UK - he's in Florida.
m
0
l
October 11, 2011 4:54:53 PM

I just got this response - "It is an issue with the software, as the right column tab isn't working for those of use not using Chrome. "

However, the TABs also fails in Chrome, Safari, Firefox and Explorer (for me anyway) ...
m
0
l
October 11, 2011 4:56:05 PM

WR2 said:
My first thought was US/UK servers but jaquith isn't in the US or the UK - he's in Florida.

Florida is in the USA ;)  I use the .COM site ...
m
0
l
October 11, 2011 5:01:16 PM

It is? When did that change happen.

For me, Chrome, Firefox and IE all have the same missing Profile data. I am getting Thread notifications.
m
0
l
October 11, 2011 5:06:03 PM

Yeah, I think the TAB issue is for EVERY Browser.

Continental Drift then the lowering of the oceans, or a little while ago and once it was named or maybe millions of years =
m
0
l
October 11, 2011 5:28:17 PM

I was seeing 14's created a newpost, mod can delete it, didn't link 18's to the problem as i'd not seen any 18's
m
0
l
October 11, 2011 5:32:41 PM

Posting this on the UK mirror and see 14 after every post! 18 on the .com mirror.
Definitely location related
m
0
l
October 11, 2011 5:46:10 PM

I reckon the 14 is on AMD Rigs and Intel has 18 to be better hehe :p 
Moto
m
0
l
October 11, 2011 6:02:55 PM

I think FBI has taken over this forum like they did to some poker sites. Run for your lives!
m
0
l
October 11, 2011 6:27:25 PM

18s for one and all!!!

Aside from seeing it all over the forum, does anyone know what is causing the problem?
m
0
l
October 11, 2011 6:37:11 PM

The Moderator I contacted said a 'software' problem, but it seems more like someone's debugging the site ...
m
0
l
October 11, 2011 7:06:53 PM

Looks like they need to do a system register restart. :lol: 

I cannot access my account toolbox at all. I have messages that need to be attended to.

What is less than 19? Answer:
m
0
l
October 11, 2011 7:08:58 PM

dogman_1234 said:
have messages that need to be attended to.

What is less than 19? Answer:

... as above ... The PITA workaround to access PM's is to click some's Envelope and then click the ' Private messages > ' New Messages =
m
0
l
October 11, 2011 7:43:14 PM

Anonymous strikes again! 18181818181818181818181818181818...
m
0
l
October 11, 2011 10:12:21 PM

The number of days it's going to take to fix the issue? :lol:  A:
m
0
l
October 11, 2011 10:28:28 PM

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,
m
0
l
October 11, 2011 10:44:57 PM

My dollar calculator says 1+8=18
m
0
l
October 11, 2011 11:53:53 PM



Trivial... Something really important is this.....





                                        
m
0
l
October 12, 2011 12:08:56 AM

:lol:  For 5 minutes, I couldn't figure out what you were talking about. I thought it was just dirt on my screen ... :??: 
m
0
l
October 12, 2011 12:20:59 AM

dogman_1234 said:


I cannot access my account toolbox at all. I have messages that need to be attended to.




Click your own avatar

               

m
0
l
October 12, 2011 12:31:57 AM

In Australia, sees 18 in Australia server.

Could be an Intel, AMD thing.

I have the best year when I was
m
0
l
October 12, 2011 2:56:38 AM

There is something going on with the site... As I don't see any 18's but I see them within the PM section only. In speaking with Randomizer, he isn't seeing anything.

Either there is a major debugging going on or an update that has missing code, which is causing the issue!! IMO
m
0
l
October 12, 2011 2:59:30 AM

I'm not seeing any 18's in this thread, but I am seeing them in other sub forums. Strange issue.
m
0
l
October 12, 2011 3:05:42 AM

Try logging into the UK mirror and 18 gets replaced by 14!
Just checked .co.uk 14 every thread .com 18 in every thread!
m
0
l
October 12, 2011 4:06:14 AM

Same thing here, I not only had 18's, but I had a wierd boot also, instead of my normal boot scree nwith HP logo in the middle and the intel celeron logo on the lower right, I had intel logo on middle, and pentium logo on the right. The boot also by passed a password checkpoint that requires a password and comes before windows starts. Also, after I restarted again an the again after that, windows checked my disk for errors and found a treasure chest ful of corrupted files.

How Annoyed am I by these things? from 1-10, here it is:
m
0
l
October 12, 2011 4:22:15 AM

PCEthuaist:

If you have a question, post it to the appropriate sub forum. Do not go off topic in a previously created thread.
m
0
l
October 12, 2011 6:58:31 AM

Is anyone else seeing a points difference between the forum profile page and what the More Information options showing in the forum posts?


m
0
l
October 12, 2011 7:32:35 AM

I can't even get into profile. The little box on the top right corner is useless for me. Won't go anywhere when I click it.
m
0
l
October 12, 2011 8:50:13 AM

I finished high school when I was
m
0
l
October 12, 2011 9:24:05 AM

WR2 said:
Is anyone else seeing a points difference between the forum profile page and what the More Information options showing in the forum posts?

http://img824.imageshack.us/img824/686/ss599.jpg

I had the same thing, than the points kicked back dawn and didn't move since, only post counter works.
m
0
l
October 12, 2011 9:28:08 AM

Strange. Now I see the points under my name are updated, but in the toolbox is no change.
m
0
l
!