Sign in with
Sign up | Sign in
Your question
Solved

Antec 850w

Last response: in Components
Share
July 10, 2012 1:53:08 AM

Hello guys I have a question that maybe someone on the forums could help me answer. I have a antec 85Ow power supply I am testing that is exhibiting some odd behavior. When turning the psu on to test all voltages and tolerances are fine but... after switching it off then back on it fails to power on. I tried this several times and if given a few mins it will power back on with correct voltage everytime. I've never encountred this before is there suppose to be a delay in switching off/on like that?

More about : antec 850w

Best solution

a c 116 ) Power supply
July 10, 2012 2:52:38 AM
Share

Depending on how you are 'testing' it, there should be no delay. It could have one or more capacitors that aren't charging as they should.
July 10, 2012 3:02:49 AM

Thanks for the speedy reply, I was using a standard antec brand atx tester. I also tested a sea sonic I had on hand that functioned as I though it should (meaning no delay). Guess its time to send the 850 to the psu grave yard, thanks again.
Related resources
a c 116 ) Power supply
July 10, 2012 3:08:52 AM

Unless you feel like breaking the seal and have some electronics experience, I'd say that would be a wise choice. Be sure to recycle, though.... no garbage dumping.
July 10, 2012 3:15:32 AM

Yeah prob not gonna bother with opening up and testing components it was a spare from a while back anyway. +1 for recycling
July 17, 2012 8:24:22 AM

Best answer selected by silvara.
!