Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Hardware acceleration problem

Last response: in Graphics & Displays
Share
January 27, 2012 6:03:37 AM

So I'm getting this apparently very common problem with not being able to play videos (from yourtube, etc...) on any browser.
The screen is green (the audio works), and then it freezes up the browser (Chrome crashes).

The solutions out there have said just pause it, right click, turn off hardware acceleration.
I find this hard to believe as the correct and only solution... my vid card drivers are up to date

I have an asus p8p67 (i5-2500k) with a Radeon 4850. I just upgraded to a SSD, and upon re-installing windows and getting the newest vid card driver/Catalyst software, I'm now encountering this problem

Any thoughts?

More about : hardware acceleration problem

January 27, 2012 6:11:22 AM

Re Instal Latest Browser.
Install Adobe
m
0
l
January 27, 2012 1:40:54 PM

subrata4web said:
Re Instal Latest Browser.
Install Adobe


Obviously I have the latest browser as I've had to reinstall everything with this new config.
Same goes with Adobe

thanks....any other suggestions? it seems ridiculous that I have to turn off hardware acceleration just to watch simple youtube videos
m
0
l
Related resources
January 30, 2012 3:33:31 AM

Fred54, install a script called YousableTubeFix for Chrome from userscripts.org . That script has an option that allows you to force the wMode to a mode that enables Hardware Acceleration. Use "Direct" mode for best results
m
0
l
December 11, 2012 4:55:58 AM

cpulord1 said:
So I'm getting this apparently very common problem with not being able to play videos (from yourtube, etc...) on any browser.
The screen is green (the audio works), and then it freezes up the browser (Chrome crashes).

The solutions out there have said just pause it, right click, turn off hardware acceleration.
I find this hard to believe as the correct and only solution... my vid card drivers are up to date

I have an asus p8p67 (i5-2500k) with a Radeon 4850. I just upgraded to a SSD, and upon re-installing windows and getting the newest vid card driver/Catalyst software, I'm now encountering this problem

Any thoughts?


Hello, i am having the same problem, now not only in Youtube but some advertisements also allows the hardware acceleraction to activate and my screen goes blank.

I have an Acer 8943G with ATI Mobility Radeon HD 5850

Have you found a fix? If you have can you please share...

Thank You
m
0
l
!