Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Ati 5750 HD CCC Not Responding

Last response: in Graphics & Displays
Share
February 3, 2012 10:53:43 AM

Problem : 1. Catalyst Control Center unable to load interface. It says running on Windows Task Manager but nothing are appearing on my screen.
2. There are 2 folders at C:/ATI/Support. Does this means there are 2 installed ati drivers at my PC?

I don't know if there are any conflicting software in my PC. but when i installed the driver for the first time, it did appears for a period of time (forget for how long it working normally). But now when i tried to open my ati's CCC, it loaded without interface or running program on taskbar but it still running as processes at task manager.

As i open my system information window, it say my detected driver version are like this : Driver Version 6.14.10.7119
While i open GPU-Z software, it says : ati2mtag 8.771.0.0 (Catalyst 10.9) XP
Does this means there are conflicting driver at my PC?

Here are my PC Specification:
Processor : Core2Duo E7500 2,93Ghz
Motherboard : Gigabyte EP45-UD3LR
RAM : Vgen 2x2gb 1333Mhz DDR3
Vga : HIS ATI 5750 HD 1Gb IceCoolIV
PSU : 600w (i forget the brand, labeled inside the PC)
OS : Windows XP SP3 32 Bit ---- Dual boot with Windows 7 Ultimate SP 1
February 3, 2012 4:29:13 PM

You should try to UNINSTALL and then install the drivers should fix problems;

Also if i'm not mistaken the driver creates a folder for each version anyways try unistalling all before installing the last version;
m
0
l
February 10, 2012 1:56:18 AM

tried that. nothing happen. It says running on Processes on task manager but didn't appear on Application tab.
m
0
l
!