Sign in with
Sign up | Sign in
Your question
Closed

Pc Shutdown when Run Kombustor benchmark with 8xmsaa

Last response: in Graphics & Displays
Share
February 11, 2012 4:58:20 PM

Hello,
I'm new in all this of OC your PC, but i have an issue that happens when i OC my MSI 560TX TI video card at 1GHZ, CV 1.0, SHC 2000, Memory 2100 using kombustor with 8xmsaa enable in conmbined test part the pc shutdown, i actualyy used default settings and also give me the hard time too :(  . My PSU is a Pixxo Monster 800Watts
Have 7 Sata HD, about 10 Fans, Corei7 2600K, MD Asus P8Z68 Deluxe, 8GBRam 1600. My temps dont get higer than 60 in my video card (I atached a H60 Fan into my video card ;)  ) and i have also a H100 in my processor, so that is why im a little bit desesperated
a b U Graphics card
February 11, 2012 5:06:31 PM

How about you do not overclock your GPU to 1Ghz! There you go problems solved, its dangerous you GPU probably over heated. Are you GPU fans set to 100% rpm?
Score
0

Best solution

a b U Graphics card
February 11, 2012 5:27:07 PM

I can't find any information on that power supply, what are the amps at?
Share
Related resources
February 12, 2012 5:29:02 AM

i dont know really the only data that i have is this CE / FCC Conectores • 1 x Conector principal de 24 pines • 1 x Conector de 12 Volts de 4+4 = 8 pines • 2 x Conectores SATA • 4 x Conectores Molex para periféricos • 1 x Conector para Floppy Disk • 2 x Conectores PCI-E de 6 pines and that it's 800watts, but im not sure , and for the over heated i modd a H60 to my video card and heat is no a problem i dont reach the 60c at 1ghz but my computer shut down, the only thinck that concern me is the te cable that connect my video card in only one rail it dont have 2 cables separatly for the video card, is the same cable just with 2 connectors. sorry about my english hoho :) 
Score
0
February 12, 2012 6:48:47 AM

mouse24 said:
I can't find any information on that power supply, what are the amps at?

i search and found on a reseller page that has 1 rail at 87amp and the other one at 0.8amp
Score
0
February 12, 2012 6:50:37 AM

redeemer said:
How about you do not overclock your GPU to 1Ghz! There you go problems solved, its dangerous you GPU probably over heated. Are you GPU fans set to 100% rpm?

Nop i mobb a H60 to my video card and it isnt going higer than 60c :) 
Score
0
a b U Graphics card
February 12, 2012 8:15:19 AM

CowboyIII said:
Nop i mobb a H60 to my video card and it isnt going higer than 60c :) 


Uhm... so you modded an H60 to a gpu? you did remember to cool the VRMs + ram chips, etc right?
Score
0
February 12, 2012 8:41:44 AM

mouse24 said:
Uhm... so you modded an H60 to a gpu? you did remember to cool the VRMs + ram chips, etc right?

I dont cool the ram because i don have the pices, but i make something to see if was my psu, i put another psu manually turn on and connect one 6 pin connector to my card and the other one on the other psu and work i can OC to 1GHZ ando nothing happen :) , so after all it was my psu, the only thing is to buy one but i didnt have the money ho ho ho ho soo i already connnect both psu in the mean while i´m working like this until o bought a new psu :)  thx by the way!!!!
Score
0
February 22, 2012 12:47:22 AM

Best answer selected by CowBoyiii.
Score
0
a c 271 U Graphics card
February 22, 2012 9:56:30 AM

This topic has been closed by Mousemonkey
Score
0
!