Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

HELP computer won't start!!!

Last response: in Systems
Share
May 4, 2012 3:05:11 AM

so today I got my new HAF 932 advanced. I put everything together about 20 minutes ago everything went smoothly.

Problem is, nothing is coming up on screen. Everything is plugged in and getting power but when I turn on the system nothing comes up. I have no idea what is wrong or what to do and I am freaking out. Please help guys

More about : computer start

May 4, 2012 4:31:57 AM

OK HOLY ***
So I plugged my gpu into my second pci slot running at 4x. and it started up. but it just froze on my gigabyte screen and didn't get past that. What the *** is up
m
0
l
Related resources
May 4, 2012 4:59:04 AM

holy crap man. Knock on wood, but you may have just given me the answer with that link.

Thinking it would be beneficial, I added two extra mother board stand offs for extra support since my mobo is a little shorter then regular atx boards and therefore doesn't fit as well. Removed those, and so far normal startup.

Did I do long-term damage ? :( 
m
0
l
May 4, 2012 5:12:38 AM

headlesszombie said:
Thinking it would be beneficial, I added two extra mother board stand offs for extra support


Yeah, you really don't wanna do that. I think any problems would be more immediate, if at all... but I would doubt any long-term consequences. A normal startup certainly sounds promising.
m
0
l
May 4, 2012 12:33:30 PM

Yea everythings running fine now :)  Such a simple thing but damn.... Just glad it's all working :)  thanks again
m
0
l
!