Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Problem Installing Creative Audigy 7.1 Sound card in win 7 Professiona

Last response: in Components
Share
August 24, 2012 9:30:36 AM

Dear all,

I have system build on:
OS: Window 7 professional OEM edition
Processor: AMD Athlon 64x2 4000+
MOBO : Asus M2N- MX - SE EDITION
customed CPU cooler: Cooler Master Hyper 212 EVO Cooler
Ram : Transcend 2x2 667 =4GB
GPU : NVIDIA GT520 2GB DDR3

After installation of OS, GPU drivers are easily installed, but when I try to install The audio drivers, it throws a Blue screen error after half installation(40% approx) says dumping.... and it goes off.... after reboot it does not even shows the installed applications as its not completed.
Repeating this doesnot help as it goes with same ways like earlier said.
Any help and highlighting on this will be helpful!!

Thanks in advance and Cheers
Suman
August 24, 2012 9:53:28 AM

If you're having the problem when installing from disk, I will suggest you get the latest from Creative Labs website.
You'll have to be a little more specific about model number for me to provide help beyond that.
June 9, 2014 7:52:29 AM

C12Friedman said:
If you're having the problem when installing from disk, I will suggest you get the latest from Creative Labs website.
You'll have to be a little more specific about model number for me to provide help beyond that.


Thanks for the reply.
My GPU is ASUS GT520 Silent, when I updated from the site for the GPU,system crashed with the upgrade.
Please advice
!