Linksys wrt54gl router telepítése win 7-re

Linsys WRT54GL telepítéskor , üzenet : Nem kompatibilis a gépen futó win 7-tel ! Nem tudom rendesen feltölteni a programot . Rendszeresen elveszíti a kapcsolatot . Ha valaki tud segíteni megköszönném !
2 answers Last reply
More about linksys wrt54gl router telepitese
 1. Google translated text follows:

  Linsys WRT54GL installation, message: Not compatible with computers running win by 7! I can not properly fill the program. Regularly losing the connection. If anyone can help me thank you!

  Go here for the setup application:

  http://homesupport.cisco.com/en-us/wireless/lbc/wrt54gl
 2. translator says this is

  "Linsys WRT54GL installation, a message: running on is not compatible with win 7! Normally I do not know the program. Regularly loses the connection. If someone can help me megköszönném!"

  I have a WRT54GL and I dont recall having to "install" anything... I guess this is some kind of "setup wizard"... you dont need it. My WRT54GL is working just fine and this machine is Win 7 64 bit.
  You dont say what connection you are losing... your WAN link or the link to PC... I guess its to PC? and I guess its wireless? I say this as you cant reallly go wrong with wires.

  Would help if you could give more info... in English would probably get you best results...

  And here it is in Hungarian!!!!!

  "Nekem van egy WRT54GL, és nem emlékszem birtoklás-hoz "felszerel" semmit... Azt hiszem, ez egyfajta "telepítő varázsló"... nincs szüksége. A WRT54GL jól működik-e, és a számítógép győzelem 7 64 bit.
  Nem mondom, milyen kapcsolat akkor veszít... a WAN-kapcsolaton vagy a csatolás számítógéphez... Azt hiszem, a számítógéphez? és azt hiszem, hogy a vezeték nélküli? Azt mondom ezt, Ön vidám valóságos vezetékkel baj.


  Súgó, ha ön tudna adjon további infó...-angolul volna valószínűleg kapna, legjobb eredmények..."

  Cheers
Ask a new question

Read More

Configuration Routers Linksys Windows 7