Problems with windows 7 64 bit internet!!!

Hello im starting this thread because i tried everything . The problem is that i cant browse with my browsers (mozzila,chrome,int.exp.,opera).First thing i tried to do is fix my modem but its fine because i can connect via my laptop perfectly .My internet is not always blocked .I disabeled firewall , deleted norton with norton removal(aldo i wasnt sure have i ever installed it ) , i unistaled my free antivirus called "Avira anti vir".Then i installed bit defender 2011 . I tried spy bot search and destroy , also i tried malware bytes in safe mode.Didnt help .Do any of you know a solution to this ??? :S
6 answers Last reply
More about problems windows internet
  1. OK, back up just a little: do you connect with a cable or wireless? Did this happen all at once? What error do you get when you try to use a browser?

    Now, just for fun, open up a command prompt and try this:
    ping 209.204.174.207

    Let me know it it times out.
  2. PhilFrisbie said:
    OK, back up just a little: do you connect with a cable or wireless? Did this happen all at once? What error do you get when you try to use a browser?

    Now, just for fun, open up a command prompt and try this:
    ping 209.204.174.207

    Let me know it it times out.


    Hey , thanks for reply . On my pc im using ethernet cable but on my laptop i use wireless and it works fine .
    I know cable is fine because i changed it several times , all 5 of them cant be broken .

    Here are results from cmd : Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
    Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

    C:\Users\Sandro>ping 209.204.174.207

    Pinging 209.204.174.207 with 32 bytes of data:
    Reply from 209.204.174.207: bytes=32 time=429ms TTL=239
    Reply from 209.204.174.207: bytes=32 time=625ms TTL=239
    Reply from 209.204.174.207: bytes=32 time=282ms TTL=239
    Reply from 209.204.174.207: bytes=32 time=517ms TTL=239

    Ping statistics for 209.204.174.207:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 282ms, Maximum = 625ms, Average = 463ms
    ---------------------------------------------------------------------
    My laptop works fine on full internet speed , but my pc its just lags like hell .Sometimes i get an error that says "Connection lost " or "Unable to connect " :D
  3. These are the results in safe mode :
    Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
    Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.


    C:\Users\Sandro>ping 209.204.174.207

    Pinging 209.204.174.207 with 32 bytes of data:
    Reply from 209.204.174.207: bytes=32 time=197ms TTL=239
    Reply from 209.204.174.207: bytes=32 time=198ms TTL=239
    Reply from 209.204.174.207: bytes=32 time=198ms TTL=239
    Reply from 209.204.174.207: bytes=32 time=199ms TTL=239

    Ping statistics for 209.204.174.207:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 197ms, Maximum = 199ms, Average = 198ms
  4. Since you can ping out to the Internet the issue is not with connectivity but with DNS. Post the results of ipconfig /all from a command prompt.

    Look at the difference between what works and what does not work.

    Kenzo
  5. Hey guys after 3 week of sudden slow speed i found out what is causing the problem .
    It was <<qos packet scheduler<< .When i disabled it , everything started working fine :D
  6. sandrolee123123 said:
    Hey guys after 3 week of sudden slow speed i found out what is causing the problem .
    It was <<qos packet scheduler<< .When i disabled it , everything started working fine :D


    hello..

    i have the same problem.. how did you disable qos packet scheduler?? never heard of that before..
    please give me a quick answer on snusole@gmail.com
    thanks
    Ole - norway
Ask a new question

Read More

Internet Networking