Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Video Card Artifacts -- Dying PSU?

Tags:
  • Power Supplies
  • Graphics Cards
  • Components
  • Product
Last response: in Components
Share
October 12, 2012 8:26:58 PM

Hi,

I am receiving artifacts like this when gaming: http://www.tomshardware.com/forum/318459-33-sapphire-6850-problems-artifacts. The colors vary, but usually they come in three shades of blue, green, or red vertically.

My PSU: OCZ 600w StealthXStream. The buy date was in July, 2008.

I have used my OCZ 600w for all revisions of my build. My current build revision is a 2500k overclocked to 4.4 ghz and my 7850 is sitting at stock to ensure I'm not having any stability issues with the 7850.

The problem: I can game for several hours without problems, yet sometimes I can play 5 minutes and receive the same artifact screen as I linked to. Is my PSU in need of replacement?

Other information: I am using the 12.8 August 2012 Drivers for the 7850. I'm pretty sure I was getting these artifacts with the Q6600 + 5850 I had before the Summer.

More about : video card artifacts dying psu

a b ) Power supply
a b U Graphics card
October 12, 2012 11:08:04 PM

Duplicate post :( 
m
0
l
October 12, 2012 11:18:35 PM

How so?
m
0
l
Related resources
a b ) Power supply
a b U Graphics card
October 12, 2012 11:21:18 PM

Hi :) 

You already asked in your other thread and got answered....video card gone...

Its against toms rules to post duplicate posts about the same thing...

All the best Brett :) 
m
0
l
October 12, 2012 11:26:53 PM

Could you link me to this thread? According to my profile, this is the fourth I have started on Tom's with none of the others being about video cards. I honestly don't know what thread you are referring to unless I accidentally made another thread in another section at the same time as this thread.
m
0
l
!