Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Zotac 560ti AMP Edition SLI with MSI 560ti Twin Frozr II

Last response: in Graphics & Displays
Share
May 3, 2012 5:48:01 PM

Hello, can the above two Graphics cards work together in SLI? I've had multiple BSOD with them and I have no idea why? I've tried them each solo and they seem to work fine. Any suggestions?

Thanks.
a c 88 U Graphics card
May 3, 2012 5:50:51 PM

Yes they can SLI, you may be having a driver issue or some other hardware problem , what are your system specs and psu?
May 3, 2012 5:53:10 PM

Thought they could, I have an AMD Phenom 955 X4 @ 3.2ghz, Corsair AX850W PSU, 12GB Memory and Sabertooth 990FX

Thanks.
Related resources
a c 88 U Graphics card
May 3, 2012 6:16:14 PM

You got great hardware and that psu is excellent, its really strange.

Have you tried to remove all the nvidia display drivers and do a clean install of the latest drivers from the Nvidia website?
By the way , are they both 1GB 560ti's?
May 3, 2012 6:19:57 PM

monsta said:
You got great hardware and that psu is excellent, its really strange.

Have tried to remove all the nvidia display drivers and do a clean install of the latest drivers from the Nvidia website?
By the way , are they both 1GB 560ti's?


Hmm, I haven't tried a clean install but they both are 1024MB 560ti's, How would I go about doing a 'clean' install? I know there are a few ways. Bearing in mind I'm running on 1 GPU at the moment. Do I need both to do a clean install?

Thanks.
May 3, 2012 6:28:21 PM

Sorry I meant HX850*
a c 88 U Graphics card
May 3, 2012 6:30:41 PM

Yes a clean install is highly recomended, grab the latest drivers and try it again.
May 3, 2012 7:16:03 PM

monsta said:
Yes a clean install is highly recomended, grab the latest drivers and try it again.


Okay, I performed a clean install but I'm still BSODing, Ill attach an imagine of the type of BS i'm getting see if that helps.

Thanks.
May 3, 2012 7:40:37 PM

Actually if this is to do with RAM, I do have 4 sticks of RAM in my MOBO and I set the MHz to 1600 in the BIOS because 2 sticks are 1600MHz and the other 2 are 1333MHz, I could try to take the 2 sticks of 1333MHz out set the Mhz frequency to Auto and see what that does?
May 3, 2012 9:46:39 PM

Nope, it seemed more stable but still BSOD'd.
June 29, 2012 1:47:00 AM

Someone plz solve this coz i hav msi twin frzr 560ti...thinkin to getva zotac and sli ut.
!