PowerColor HD6850 Second port not working

I just finally got my custom build to assemble.. now my problem is the PowerColor HD6850 GPU.. The top slot is working with the DVI to VGA adapter.. the bottom slot doesn't work with my second monitor using the same DVI to VGA adapter.. Any resolutions?
11 answers Last reply
More about powercolor hd6850 port working
  1. Would it work if i get VGA to HDMI cord?
  2. Can you identify what the DVI port looks like out of these?:



    - Jake
  3. its the DVI-I Dual
  4. richardcvan said:
    its the DVI-I Dual
    Is that for the one are having trouble with?

    - Jake
  5. Yes that is the one i am having trouble with.. the first port is the DVI-I Single.. but the CPU came with the VGA to DVI adapter.. that first port works fine.. The second port is the DVI-I Dual.. i bought the same adapter as the first one, but that didn't work
  6. richardcvan said:
    Yes that is the one i am having trouble with.. the first port is the DVI-I Single.. but the CPU came with the VGA to DVI adapter.. that first port works fine.. The second port is the DVI-I Dual.. i bought the same adapter as the first one, but that didn't work
    Are you sure the second DVI to VGA adapter you are using has the right pins?

    - Jake
  7. It isn't the right pins unfortunately, I guess i will have to buy the amazon one.. the one i bought from best buy is the DVI-I single one..Thank you for your help.. hopefully this will work
  8. richardcvan said:
    It isn't the right pins unfortunately, I guess i will have to buy the amazon one.. the one i bought from best buy is the DVI-I single one..Thank you for your help.. hopefully this will work
    Ok that cable should work. Do your monitors only have VGA connections?

    - Jake
  9. Yes my monitor only has VGA connections
  10. richardcvan said:
    Yes my monitor only has VGA connections
    Oh ok just wondering :P

    - Jake
Ask a new question

Read More

Graphics Cards DVI VGA PowerColor Graphics