Sign-in / Sign-up
Your question

NO signal on monitor after installing new graphic card

Tags:
  • Radeon
  • Computer
  • Graphics Cards
  • Monitors
  • Graphics
Last response: in Displays
May 26, 2012 12:08:16 AM

Hello,

I currently have a GeForce6100PM-M2 motherboard with an onboard graphic card. I bought a new XFX Radeon 6670 graphic card in order to play Diablo 3. However, I tried to disabled the onboard graphic card and place the graphic card in the mobo with the monitor plugged into the new graphic card and there was no signal. I took the new graphic card out and plugged the monitor back into the onboard graphic card and the computer booted fine. I then enabled the onboard graphic card and turned off the computer. I installed the new graphic card in the mobo again and plugged the monitor into the new graphic card and again no signal on the monitor. I plugged the monitor into the onboard graphic card while the new graphic card was in place and I could hear the computer booting up but there was no picture. Do I need to install the drivers for the new graphic card before I actually turn the computer off and place the card in the mobo.

More about : signal monitor installing graphic card

a c 324 U Graphics card
a c 111 C Monitor
May 26, 2012 2:01:27 AM

with nvidia based mb with there built in video chipset they dont like ati cards. you have to use a nvidia card with that mb. so that the mb think your going to sli the cards.
m
0
l
May 26, 2012 2:55:48 AM

I have the same mb my 6670 works fine. Maybe driver?
m
0
l