Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Changed processor - keyboard doesnt work poperly

Last response: in CPUs
Share
December 10, 2012 1:36:00 PM

Hi!
I have bought Intel Core 2 Duo T7500 @2,2 GHz. Previuosly I had Intel Core2 Duo T5450 @ 1,66 GHz. My laptop is: Amilo pi2515
Now I have problems with keyboard :/  Few keys doesn't work.

If I type k I get jfsd+a++
If I type i I get urwe+q++
If I type , I get mvxc¸¸
If I type 8 I get 7423+1++
etc.


I have tried different keyboard, updated drivers and reinstalled windows (vista). Is downgrading to previous processor only solution?
a b à CPUs
December 10, 2012 2:18:15 PM

re check the keyboard connection as you might have not plugged it securely when putting the laptop back together
December 10, 2012 2:34:10 PM

Checked this too ... And nothing has changed :/ 
Related resources
December 10, 2012 2:58:31 PM

Well there's only one way to test! Pop the old CPU back in and see if the problem is corrected. Then put the new one back in. If the old one corrected it and the new one breaks it again, it's definitely CPU. Really weird problem!
December 10, 2012 3:01:30 PM

That should show if problem is in cpu ... I don't have any thermal paste, so I can't test it till friday :/ 
a c 146 à CPUs
a b å Intel
December 10, 2012 10:17:17 PM

mayo works well for testing.
a b à CPUs
December 10, 2012 11:24:05 PM

Hi :) 

I own a laptop repair company....

I have seen this before...

When you removed the keyboard, did you break or damage the holding clip ?

If that keyboard ribbon cable is not held in at EXACTLY the right angle and exactly the correct amount of pressure by the clip, you will get whats happening...

All the best Brett :) 
a c 146 à CPUs
a b å Intel
December 11, 2012 1:27:14 AM

oh my, are they still using those? LoL - I remember breaking my first one too.
December 11, 2012 5:08:15 AM

I have tried usb keyboard and it has same problems. I doubt there's problem in keyboard.
December 11, 2012 1:14:07 PM

popatim said:
mayo works well for testing.


LOL! Was that a joke? That's awesome if it works, though I'd still be reluctant to spread condiments on my CPU...
December 24, 2012 8:22:48 AM

Hello again :) 

I have changed back to original processor and I still have same problem :/ 
I don't know what else to do. I can't even work normaly.
a c 146 à CPUs
a b å Intel
December 24, 2012 9:35:50 PM

tried reseting the bios or updating it?
!