Closed Solved

Can't get standoffs in : /

So I'm trying to install standoffs in my nzxt phantom 410. Only problem is, they get stuck half way, in about 6 of the 9 holes it gives for atx boards. I think I am putting in the standoffs perfectly straight. I just don't understand why I can't get them to go in. This sounds like a noob question but does anyone have any advice?
5 answers Last reply Best Answer
More about standoffs
  1. could be the stand offs or the holes have been badly machined

    could try tightening them with pliers
  2. mcnumpty23 said:
    could be the stand offs or the holes have been badly machined

    could try tightening them with pliers


    Couldn't I strip it? : /
  3. Best answer
    possibly

    if you have a spare stand off test in one of the holes you arent going to use

    i have had this before and tightened them with pliers no problem

    more likely to strip it if you keep removing the stand offs and putting them back in

    doing it once usually just makes them bite if they are badly machined
  4. mcnumpty23 said:
    possibly

    if you have a spare stand off test in one of the holes you arent going to use

    i have had this before and tightened them with pliers no problem

    more likely to strip it if you keep removing the stand offs and putting them back in

    doing it once usually just makes them bite if they are badly machined


    Allright thanks. I'm pretty sure I've got them in good now :)
  5. Best answer selected by TheScarecrow97.
Ask a new question

Read More

Power Supplies Components