Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Not able to install drivers

Last response: in Graphics & Displays
Share
July 5, 2012 3:54:36 PM

Hi
Today I bought a new HDD (Hitachi 1TB), Installed Windows 7. But I'm not able to install display drivers.
Earlier I was using a WD 80GB HDD, everything was working fine, specs are below in signature line.
I am using integrated graphics (HD4250), But now when I installed Win7 in new HDD, HD4250 is not being detected anywhere. dxdiag showing:

Display Devices
---------------
Card name: Standard VGA Graphics Adapter
Manufacturer: (Standard display types)
Chip type: ATI ATOMBIOS
DAC type: 8 bit
Device Key: Enum\PCI\VEN_1002&DEV_9715&SUBSYS_843E1043&REV_00
Display Memory: n/a
Dedicated Memory: n/a
Shared Memory: n/a
Current Mode: 1024 x 768 (32 bit) (1Hz)
Monitor Name: Generic PnP Monitor
Monitor Model:
Monitor Id:
Native Mode:
Output Type:
Driver Name: vga
Driver File Version: 6.01.7600.16385 (English)
Driver Version: 6.1.7600.16385
DDI Version: unknown
Driver Model: unknown
Driver Attributes: Final Retail
Driver Date/Size: 7/14/2009 05:08:47, 15360 bytes
WHQL Logo'd: Yes
WHQL Date Stamp:
Device Identifier: {D7B71EE2-D455-11CF-F233-8EB9AEC2CB35}
Vendor ID: 0x1002
Device ID: 0x9715
SubSys ID: 0x843E1043
Revision ID: 0x0000
Driver Strong Name: Unknown
Rank Of Driver: Unknown
Video Accel:
Deinterlace Caps: n/a
D3D9 Overlay: n/a
DXVA-HD: n/a
DDraw Status: Not Available
D3D Status: Not Available
AGP Status: Not Available

When I install drivers v12.6 or from CD that came with MOBO, it doesnot make any effects.

When I boot from my older drive, everything works fine again. What could be happening?

More about : install drivers

July 5, 2012 5:29:37 PM

try installing the same driver version that is on the old drive, if it's not 12.6.

Have you installed the drivers for the motherboard/chipset yet? if not do that first as that can prevent correct detection of the vid card.

m
0
l
Related resources
!