Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

HELP PLZ ON GTX 560 TI

Last response: in Graphics & Displays
Share
August 19, 2012 2:33:34 AM

Hi, today I built my first computer. However although the graphics/video card (Zotac gtx 560 ti) ONLY works when i do not add the supplementary power that is usually needed on the card via extra cables. Furthermore, the LED lights on my CoolerMaster HAF 912 doesnt seem to work....

More about : plz gtx 560

a c 175 U Graphics card
August 19, 2012 8:59:14 AM

What power supply do you have? I think it has some problems :) .
m
0
l
August 19, 2012 12:30:36 PM

refillable said:
What power supply do you have? I think it has some problems :) .

I have the OCZ Mod Xstream Pro 700w
m
0
l
Related resources
a b U Graphics card
August 19, 2012 1:29:22 PM

ty0620 said:
I have the OCZ Mod Xstream Pro 700w


I have the exact same power supply LOL.

Did you make sure everything is plugged in? The Haf x case needs power from the PSU in order for the lights to show, and you have to plug in a specific cable.
m
0
l
August 19, 2012 1:33:37 PM

maxh22 said:
I have the exact same power supply LOL.

Did you make sure everything is plugged in? The Haf x case needs power from the PSU in order for the lights to show, and you have to plug in a specific cable.

No i didnt.... i only hooked up direct cables to my cpu (4 pin),mobo,hard drive, optical drive. I haven't used the 8 pin power cable.... where does that one go to O.o
m
0
l
August 19, 2012 3:25:57 PM

Wait, cross out what i said about the gpu not working. It fires up and everything, the problem is that the monitor doesn't turn on when i plug in the supplementary power
m
0
l
!